![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai numarat bine invi.
Repet : 3 voturi sweet 3 voturi scorpi 1 vot albi |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da mai bine, sunt politistul. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iti cam bati joc de noi sau te faci ca nu intelegi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
De ce eviti sa ne spui ce ai aflat asta noapte? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si ce ai aflat asnoapte bre? te mai gandesti mult sa tragi un raspuns? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Kary, ai grija. eu nu cred o iota din ce spune. miroase de departe a mafiot. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai zi de cine ai intrebat si ce-i cu persoana respectiva. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Ce avalansa de intrebari, toate trei. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
O doamne (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
LE: pai nu inteleg de ce trebuie sa se gandeasca asa mult.. a uitat? Nu imi amintesc sa fi sugerat nicaieri intre posturi ca cineva nu-i vinovat. A "banuit" pe toata lumea.. Acum cauta in posturile vechi sa nu se dea de gol si sa numeasca vinovat fix pe cineva pe care a banuit. Sweet zi ca ai intrebat de Angel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai scuze, sunt incepatoare si am incercat sa va trag de limba si vad ca v-ati pus in capul meu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De ce credeti ca puneam atat de multe ontrebari???
Am intrebat aseara de Albi. This post has been edited by sweet_girl: Feb 11 2009, 12:05 AM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu inebunesc pe cuvant ca nu inteleg abureala asta ca e sau nu politist cand oricum aveam toti dubii ca ar fi. Si pentru mine faptul ca a dat'o din lac in put evitand sa raspunda imi pune semne de intrebare..
Io acu ce fac, cu cine votez? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Mai Sweet eu nu cred ca reactionzi asa pentru ca esti incepatoare, in primul rand daca intrebai de Albi ne spuneai: Am intrebat de Albi si mi s'a spus ca este nevinovata/vinovata |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
A intrebat fix de partenera ei? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Avand in vedere ca votul meu e pentru Sweet, care spune ca-i politist, chiar trebuie sa ma convinga sa nu o votez pentru ca am mari dubii si char nu stiu ce sa zic. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 02:25 AM |
|