![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am raspuns. Pe bune, de ce as fi pus atat de multe intrebari degeaba? Doar sa va ridic indoielile? Sau aveam un scop? Si cum sa ma dau de gol, sa ma omoare mafiotii din prima?!
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si a si reeditat postul in care a spus de cine a intrebat. Ce poate fi mai clar de atat???
Maaaa, chiar nu vedeti?? Io nu-s mafiot!!!!! puii mei ca degeaba ma agit. Probabil Angel era politistul daca altcineva nu zice nimic. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu va luati dupa Scorpi, eu am mari dubii asupra ei. Deseara o sa pot sa intreb de altcineva daca nu ma matrasiti. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Normal ca ea ma acuza sa isi salveze pielea! Ce dovezi vreti? This post has been edited by sweet_girl: Feb 11 2009, 12:09 AM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
De ce nu ne'ai spus direct am intrebat de Albi si mi sa spus ca este nevinovata/vinovata
Eu nu cred nimic din ce spui sincer, poate gresesc dar prea ai evitat sa raspunzi |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oamenii din Elady Lounge trebuie sa dezbata problema pana la capat, dar barmanul se retrage pana dimineata. In timpul asta aveti open bar (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Maine dimineata, sau aproximativ dimineata (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) voi face numaratorile si voi incheia si ziua voastra!
|
|
|
![]()
|
|
Pai pt ca m-ar fi omorat mafiotii! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu cred ca e obuna strategie sa ma dau in vileag din prima. Uite, data viitoare o sa spun clar, daca mai traiesc.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uitati-va un pic in urma. Vi se pare politist?
In fine.. ce pot sa mai zic decat... NU SUNT MAFIOT!! for the last time... argh. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pana dimineata ne omoram intre noi cu sticle sparte in capul vecinului de masa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Scorpi, si ce scria in post inainte sa-l editeze? Ca eu am vazut direct Albi. |
|
|
![]()
|
|
Voi ati mai jucat, eu doar o data si o singura tura, habar nu am ce si cum, de strategii si tactici. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Pai am completat la editat cu De ce credeti ca puneam atat de multe intrebari? This post has been edited by sweet_girl: Feb 11 2009, 12:12 AM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate gresesc dar nu ma convinge Sweet (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 03:46 AM |
|