![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Kary, poti sa ma votezi pe mine, dar este pana la urma pierderea voastra in oras. Chiar ti se pare nevinovata Scorpi?
This post has been edited by sweet_girl: Feb 11 2009, 12:13 AM |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce balamuc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Offf, chiar nu stiu daca sa-mi mentin votul sau nu.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-am vazut, Lexie. Dar ce trebuie sa tot editezi si sa reeditezi ca sa spui clar ca ai aflat ca Albi nu e vinovata?
Nu inteleg de ce s-a tot gandit si rasucit. S-a uitat in urma, a vazut pe cine a banuit si sa vada pe cine ar putea trece acolo. Offfff. ganditi-va un pic. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Scorpi, nu mai arunca cu rosii in mine! De ce esti atat de sigura ca sunt eu? Imi dai de banuit, esti mult prea sigura de asta. Criminalul ar putea fi oricare dintre noi. Eu chiar nu sunt. Albi nu e. Kary nu e. Ganditi-va la restul....
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Risc sincer pentru ca motivatiile tale nu ma satisfac. Nu am incredere nici in Scorpi ca prea se agita sa scape si sa iesi tu tap ispasitor...
Mai nasol este ca daca ai dreptate maine cu doi mafioti nu ne vad bine... Daca ai dreptate nevinovate am fi eu, tu si Albi iar Scorpi, Lexie, Chinte si Invi posibili mafioti... Ma gandesc 5 minute si revin cu votul final |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daaaaa, tu esti asa nestiutoare si mica si nu stii tactici si nimic, nu ai putea in veci sa fii vinovata, nu? Hai, maaaaa...
Daca eu sunt vinovata, Sweet, spune-mi cu cine banuiesti ca sunt partenera? Lexie sau Chinte, nu? Ele sunt singurele cu care as putea fi! Lexie stie ca nu poate fi cu mine. Chinte se pare ca nu-i pe aci, dar eu una nu cred ca ea e iar mafiot... Nu se leaga, degeaba. |
|
|
![]()
|
|
Pai daca nu linsati ordinea in oras, o sa intreb eu de altcineva maine dimineata. Si exista posibilitatea sa aflam criminalul!
De ce esti atat de sigura ca nu sunt ele vinovatele? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Prea esti pusa cu capsa pe mine! Eu sincer chiar nu te banuiam dar acuzatiile tale gratuite ma pun serios de tot pe ganduri! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca nu ma banuiai de ce m-ai votat, ha?
|
|
|
![]()
|
|
Pentru ca esti prea sigura in acuzatiile tale!! Eu sincer stiam doar de mine si Albi si am incercat sa pun intrebari din toate partile. Pe cand tu..ai atacat direct la tinta!! Ceea ce mi se pare ca stii mai multe decat noi....
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma retrag pana maine ca m-ati ametit de cap. Ce-o fi o fi, sincer. Imi mentin votul pentru Sweet si sper sa nu fie ea politistul ca atunci chiar avem o problema si ni se imputineaza sansele. dar nu stiu de ce tot nu reuseste sa ma convinga sa-mi intorc votul.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 08:25 AM |
|