![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Lexie, e posibil sa stii de ce vrei sa scapi de mine..
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
cu riscul de a parea o super mega naiva, dar eu imi retrag votul pentru sweet si votez scorpi
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-am atacat nimic, ce tot vorbesti. Amvotat Lexie ca sa-si dea lumea dryumu la gur asi sa vad ce spune fiecare. Apoi Lexie a spus o chestie care mi-a atras atentia si anume ca tu te cam lipesti de primul care are o banuiala. Si atunci te-am votata.. cand de altfel a inceput toata lumea sa te voteze. Apoi tu ai sugerat timid ca ai putea fipolitist sa vezi daca nu se declara altul sus si tare si te dai de gol. Si atunci ti-am spus sa spui daca esti politist sa nu te mai votam. Si te-ai tot codid pana nu ai aavut ce face si a trebuit sa spui ceva.
Normal ca mi-ai dat de banuit asa si abia dupa aia am inceput sa te acuz in gura mare. Pentru ca mi-e mai clar ca inainte. Atentie ca te-ai dat de gol. Cand tu m-ai votat pe mine (pe care nu ma banuiai dupa spusele tale) eu inca nu te acuzam de nimic! FETELE ATENTIE uitati-va in urma. o sa vedeti ca am dreptatte |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Orice ai spune tu, sunt cetatean cinstit si o sa se vada la sfarsitul jocului, cand o sa fie din pacate prea tarziu si mafiotii vor fi castigat, probabil.
Inainte sa ma bag in pat ma intorc un pic la inceputuri, sa vad cuma debutat jocul. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asaaa .. deci perechea mea e Lexie????? mai sa fie
Chinte? ai votat fara sa citesti in urma? Spune-mi cu cine sunt pereche daca toata lumea e "convinsa" ca eu sunt! Lexie, zi-le, mama ... ca tu stii ca nu pot fi cu tine.. puii mei. Deja m-am enervat ca nu vedeti. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Te rog Kary daca poti sa ma protejezi pe mine in noaptea asta!! Macar sa aflam cine e criminalul...Din cauza asta nu am vrut sa ma dau de gol din prima...
Nu te acuz pe tine Lexie, dar uite o sa ma gandesc serios daca sa intreb de tine in nopatea asta! This post has been edited by sweet_girl: Feb 11 2009, 12:28 AM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
TEATRUUUUUU, MAAAA
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, si eu am fost politist si am spus ce sunt din prima, doctorul m-a protejat si aia a fost, fara atata codeala si fara ia-o de unde nu-i. In 5 minute imi dau votul final, ma duc in urma sa vad cu ochii mei.
|
|
|
![]()
|
|
Nah Lexie, daca ai facut tu asta, a fost tactica ta. Mie nu mi se pare o strategie buna sa te dai la fund fara sa afli nimic concret. Daca as fi aflat cine e criminalul, as fi spus din start! Si daca ati fi banuit-o pe Albi, as fi spus! Dar in cazul asta...ce rost avea? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu aveam nimic in maini.
This post has been edited by sweet_girl: Feb 11 2009, 12:34 AM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Invi, daca nu esti mafiot ca atunci te-as intelege esti suuuuper naspa!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) intr-o faza asemanatoare te-am salvat ..AM VAZUT ca nu ai cum sa fii vinovat. o doamne.
in fine, treaba voastra. Sa nu spuneti ca nu v-am spus: sweet mafiot! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 11:30 AM |
|