![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu spun ca nu beau si nu umblu prin baruri. Dar tu, Kary, mi se pare ca esti cam incisiva? De ce? Esti cumva politist? Politistul de ce nu spune nimic? Am remarcat postul asta, Sweet, si era chiar pe la inceput. In general politia nu prea intreaba de ea insasi. Sunt curioasa cum de ai intrebat tu de tine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa mor daca inteleg ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si nu am inteles de ce Chinte asa deodat pac si ea cu schimbarea de vot.
Hopa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sweet ce ne spui? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am remarcat postul asta, Sweet, si era chiar pe la inceput. In general politia nu prea intreaba de ea insasi. Sunt curioasa cum de ai intrebat tu de tine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pai am vrut sa nu ma dau de gol. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am mai spus asta. Si am vrut sa va trag de limba, sa stiu de cine intreb. Nu am vrut sa fiu omorata din cauza asta....De ce esti setata pe mine? Noh, asta a fost strategia mea. Mai clara de atat nu am cum sa fiu. Voi alegeti cum credeti ca e mai bine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by sweet_girl: Feb 11 2009, 12:42 AM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai ce rost avea sa nu te dai de gol cand nimeni nu te banuia?
Gata votez Sweet |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru ca mi se pare ciudat, e ca si cum ai fi testat zona, sa vezi daca se anunta careva politist ca sa stii daca poti sa intri pe rolul asta sau nu. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Intr-adevar, de cand a inceput jocul, ai pus multe intrebari, dar asta nu ti s-a parut ca te-ar da mai degraba de gol? In orice caz, daca tu esti politistul, eu nu cred ca Scorpi e mafioata. Sa nu-mi spui ca suntem in cardasie ca ar fi imposibil din moment ce ea a sarit in capul meu de cum a inceput jocul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ba da, ma votasera deja dinaintea jocului. E alegerea voastra, sa ramaneti cu 2 criminali.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Pentru ca mi se pare ciudat, e ca si cum ai fi testat zona, sa vezi daca se anunta careva politist ca sa stii daca poti sa intri pe rolul asta sau nu. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Intr-adevar, de cand a inceput jocul, ai pus multe intrebari, dar asta nu ti s-a parut ca te-ar da mai degraba de gol? Da, exact asa e...Pai nu m-am gandit la asta foarte mult, am vrut sa pun multe intrebari si sa va testez pe toate. Ce sa zic, sunt incepatoare si am gresit. Omorati-ma pentru asta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This post has been edited by sweet_girl: Feb 11 2009, 12:47 AM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Sweet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) te dai singura de gol. Eu ma refeream la faptul ca nimeni nu te banuia ca ai fi politist nu mafiot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Chiar nu'si avea rost acel '' politia de ce nu spune nimic'' QUOTE(kary_pink @ Feb 10 2009, 10:25 PM) * Stau sa ma gandesc daca Lili a vrut sa spuna ceva cu Martini Bianco sau aiurez eu. Ca daca a vrut sa spuna ceva doar eu si Albi am putea procura acel bianco si cum eu ma stiu nepatata.... Fina deductie, Kary! It could be (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) De asta ce spui Sweet? Daca stiai ca Albi era nevinovata ce rost avea postarea asta? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
postul lui Sweet la 11.26: Eu o votez pe Scorpi, mi se pare ca a dat de banuit inca de la inceput si scuzele ei nu au stat in picioare.
Apoi a intrebat-o toata lumea daca e politist. Postul lui sweet la 12.18 De ce esti atat de sigura ca nu sunt ele vinovatele? magindesc.gif Prea esti pusa cu capsa pe mine! Eu sincer chiar nu te banuiam dar acuzatiile tale gratuite ma pun serios de tot pe ganduri! De ce m-ai votat inainte sa ma banuiesti, domnule "politist" ? ma, treziti-i si pe restul care nu stiu ce fac.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 03:46 PM |
|