![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Voiam sa vad si reactia ta. Am vrut sa va iau pe fiecare in parte cu ceva si m-am agatat de orice mic detaliu.
Mai spun doar atat: daca nu mor si ma protejezi azi Kary, o sa intreb de cine vreti voi si o sa putem afla vinovatul. This post has been edited by sweet_girl: Feb 11 2009, 12:52 AM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet crede'ma ca as vrea sa te vad nevinovata dar te'ai dat singura de gol (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ehh m-am dat de gol, m-am dat ca politist. In orice caz, ma omorati voi sau ma omoara mafiotii. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce reactie sa aiba kary la faptul ca tru ai banui-o pe Albi alaturi de ea???? Si inca pe la inceputul jocului. Daca Kary a banuit-o pe albi .. de ce ai sustinut-o in loc sa ii sugerezi subtil ca tu nu crezi ca albi e vinovata!!! Politia ii salveaza pe aia banuiti pe nedrept!! Ala e rolul ei!
Cred ca sunt deja prea multe chestii care te dau de gol si restul stau si dorm in pantaloni! Rusine! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci noapte buna, ne vedem dimineata nu stiu la ce ora...
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
da, noapte buna! Si tura viitoare nu ma mai bag.. ca m-ati enervat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si ca am de lucru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Hai bre Scorpi, exagerezi deja! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sunt nevinovata si pace, veti afla asta la sfarsit.
Eu nu am mai jucat si am incercat sa agit putin spiritele cu intrebarile alea aiurea puse. Miscare neprofi, spre bucuria mafiotilor! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
A 1000 oara nu mi-ai raspuns la intrebare:
De ce m-ai votat cand inca nu ma banuiai? Ca sa am si eu la fel de multe voturi ca si tine si sa te scoti? Halal politist. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Intrebare pentru cei care ma cred vinovata pentru ca prea incerc sa imi dovedesc nevinovatia: ca cetatean onest ar trebui sa o las moale si sa ma las executata aiurea si adevaratii mafioti sa castiga??? |
|
|
![]()
|
|
Pentru ca ma acuzai cu prea multa ardoare!!! Si asta mi-a dat de banuit! De ce esti atat de sigura ca sunt eu mafiotul? Eu nu sunt 100% ca esti tu, dar am puternice suspiciuni asupra acestui lucru, din cauza agitatiei tale!
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maii, nu te-am acuzat cu nici o ardoare cand m-ai voatat ci numai dupa ce te-ai codit sa raspunzi la intrebarea daca esti sau nu politist!!!!
Te-ai dat de gol. Again! Chiar am impresia ca votul meu impotriva ta a venit deodata cu votul tau impotriva mea. Pana sa ma votezi "ca te acuzam cu ardoare" tot ce am spus a fost ca s-ar putea sa aiba dreptate Lexie ca esti suspecta. M-ai votat cand eu eram in capul lui Albi si a lui Lexie. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 05:38 PM |
|