![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu e adevarat, minti. Te-am votat dupa ce m-ai votat tu pe mine si te-ai pogorat impotriva mea, ceea ce m-a facut sa imi amplific suspiciunile deja avute. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Noh, ma duc sa ma culc. Maine sper sa avem cu totii mintile proaspete si sa va dati seama ca daca am facut multe stangacii lipsite de inteligenta, asta nu inseamna ca sunt un mafiot, ci doar o incepatoare, spre deosebire de voi. Si va voi dovedi asta, intreband de cine vreti voi in urmatoarea runda si straduindu-ma pe cat posibil sa demasc vinovatii. Va asigur ca nu am mintit si nu o sa mai fac astfel de imbarligaturi neprofi doar sa va testez pe fiecare dintre voi si sa dinamizez aiurea jocul...Omorati-ma ca am jucat slab, dar chiar nu sunt eu mafioata..! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Daca nu sunt eu politistul, atunci cine e? Sa se ridice cineva si sa spuna ca e el!! Care este probabilitatea sa fii fost tocmai Angel politistul? Si de ce am pus atatea intrebari, aiurea sau nu..ca sa intuiesc adevarul, jucandu-ma in acelasi timp. This post has been edited by sweet_girl: Feb 11 2009, 01:46 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Alte argumente, in speranta ca o sa reusesc sa va deschid larg ochii: (am recitit toate discutiile)
1. Scorpi a inceput sa arunce cu noroi in stanga si in dreapta, ca sa distraga atentia de la ea. Cand a vazut ca nu ii merge cu primele acuzatii si ca voi ati sarit in capul meu, si-a regandit strategia impotriva mea si v-a asmutit si pe voi vehement, era sansa ei de a scapa. Singura ei scuza a fost ca 'nu am fost eu', ceea ce nu e tocmai un alibi pertinent! Bai, scorpirescu nici nu-si aminteste sa fi fost la bar. Ii muci de beat. (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Nimic, blank field (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu incep asa cu Albi si Lexie. Voi votati pe altele inafara de astea doua si o sa-i prindem. Eu vreau sa o scot la interval pe Lexie. Iaca numa asa.. ca vreau eu. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) 2. Angel a primit ultima PM, din cauza confuziei iscate. Deci a primit ultima rolul. Eu ma gandesc acum sincer ca rolurile importante sunt primele distribuite si Lilisor nu a dat rolul de politist ultimul. Deci tind sa cred ca Angel a fost un simplu cetatean, iar mafiotii au dat gres omorand-o pe ea. Ganditi rational, avand in vedere acest lucru, politistul ar trebui sa fie unul dintre noi... Acum am fost eu prostuta si m-am scarpinat pe dupa ureche, dar asa e felul meu, complicat si misterios. Eu nu sunt, Albi nu e, Kary e medicul, haideti sa deconspiram adevaratii criminali! Daca am dreptate si e Scorpi, eu am mari suspiciuni asupra complicelui si o sa intreb in dimineata asta, daca nu aveti si voi alte sugestii. Buba mare mai e alta: daca nu ma omorati voi, e foarte posibil sa ma omoare mafiotii! Si atunci va veti da seama ca am fost nevinovata si v-ati aruncat pe omul legii. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!! Maai ce imie dat sa vad??
Sweet,busted dear! I'm the cop! Nu vroiam sa zic pana a 2-a zi, dar te-ai dat de gol in speranta ca Angel era politistul. De Angel am intrebat eu aseara si e inocent! Vroiam sa intreb de tine in noaptea urmatoare, dar nu mai este cazul pentru ca te-ai dat de gol Devotez Scorpi, Votez Sweet Nu am apucat sa citesc tot, voi citi acum. Am postat repede ca sa nu apara povestitorul si sa omoram o persoana, poate nevinovata! Astept sugestii despre cine sa intreb la noapte, si rog doctorul sa ma salveze. Sweet....de asta imi esti ah? Am facut eu bine ca nu m-am deconspirat Pe ea eladies (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
vaaaai, Albinuza, mama ta, m-ai lasat sa ma omoare nevinovata mafioti? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Gizzz. Io o cred de dat asta pe Albi, desi am fost ferm convinsa ca ea e partenera lui Sweet. In primul rand pentru ca politist fiind sunt 100% convinsa ca Albi ar intrebe prima noapte de Angel. Phiu.. macar acum puteti sa vedeti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Deja ma dureau degetele aseara. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Partener cu Sweet: Invi sau Chinte. parerea mea: Invi ... Ce motiv e asta: esti vinovata pentru ca ai spus ca erai beata muci in noaptea cand a murit Angel. uhoh. Ase ca, Kary salveaz-o pe albinuta si sa intrebe de Invi. Si am rezolvat misterul. gata. end of story. scorpirescu linistit. phiu. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
mah, eu imi mentin votul pentru scorpi, prea se agita si sweet nu imi pare deloc a fi mafioata.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mmmm, adica fimeia vine si zice ca e polistista, eu vin si spun ca minte de ingheta apele, si tu Chinte inca o tii pe a ta cu Scorpi? Io cred ca voi intreba de tine la noapte. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Doar daca nu sunt 3 mafioti. Chinte, Invi si Sweet!
Eu acu' cred in nevinovatia lui Scorpi. Scorpi, de cine zici sa intreb? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ia stai mah, adica tu esti politistul de fapt? ca sa mor daca mai pricep ceva :|
bre, schimb votul, votez Sweet. si o sa il omor si pe Chuck Norris ca sigur e partenerul ei (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) Albi, te rog frumos sa intrebi de mine la noapte, desi pot sa ma jur pe toti sfintii ca sunt inocenta tura asta. naiva da, ca pusesem botul la vrajelile lui Sweet, dar mafioata nu sunt. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ia chiar te rog sa intrebi de Chinte ca eu nu pot sa cred ca inca avea dubii dupa ce eu mi'am scos peri albi aseara sa aduc dovezi clare spre vinovatia lui Sweet si dupa pledoariile de abureala ale ei...
La un moment dat aseara aveam in minte ca Albi nu este partenera lu' Sweet dar nu mai stiu dupa ce logica Oricum Chinte sau Invi sunt unul dintre partenerii lui Sweet pentru ca Lexie prea s'a agitat si ea aseara sa aflam de Sweet... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chinte sau Invi , albi.. nu are importanta. Unul dintre ei e sigur. Lexie si kary m-au sustinut cand eram pe duca cu mafiotu calare pe mine.
Eu zic ca Invi. Chinte, incerci acum sa te scoti. degeaba, mama, e sfarsitul... |
|
|
![]()
|
|
nu va fi sfarsitul daca albi va intreba de mine la noapte si va veti convinge ca sunt nevinovata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 09:39 PM |
|