![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa logica cum ca Sweet a spus de Albi ca nu e mafioata, Kary. Trebuia sa ne gandim ca nu o sa o aleaga fix pe partenera ca sa nu o descoperim in cazul in care ea va fi descoperita.. Eh, ne-am inselat. Bine ca s-a trezit Albi si bine ca nu era Angel politist. Cum ai plecat tu mai la culcare si ne-ai lasat sa ne batem cap in cap si sa ne zbatem cu spume (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Las ca ne descurcam noi. daca Sweet e judecata acum si Kary o salveaza pe Albi, maine vom sti cine e mafiotul: Invi sau Chinte.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa speram ca eu nu mai cred nimic (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu 5 voturi la 2, cetatenii hotarasc sa o arunce pe Sweet in subsolul barului, pentru a fi lasata sa moara de foame, in credinta ca ea a pus la cale moartea lui Angel.
Acestea fiind spuse, clientii nostri favoriti se duc pe la casele lor, la soti/neveste, la munci, urmand a se intalni asa cum au vorbit in ziua urmatoare. Peste Elady Lounge cade noaptea. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Mama mama ce a fost aici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie mi s-a parut ca Albi e politistul de la inceput, dar pentru ca am vazut ca nu spune nimic, m-am gandit apoi ca a fost Angel si Sweet a avut noroc sa se dea drept politist si sa tina faza.
Eu oricum nu mi-as fi schimbat votul pentru ca a fost foarte ambigua Sweet in postarile ei. In fine... Gata, tac, e noapte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se face dimineata peste barul Elady Lounge, cand ajung toti la bar o descopera pe asistenta lui Kary pe scari plangand... Se pare ca aceasta a fost gasita moarta in cabinetul sau. Cauza mortii nu se stie inca, dar se pare ca a fost o supradoza de medicamente.
Clientii fideli, de acum prieteni foarte buni intre ei sunt hotarati sa descopere daca a fost accidental sau planuit si pentru a doua oara se aseaza la masa lor favorita. (IMG:http://i460.photobucket.com/albums/qq328/Matapegheata/coctailbar.jpg) Welcome to Elady Lounge! |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci Kary a protejat-o pe Albi si a murit. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Scorpi nu cred ca-i mafioata, la cat s-a agitat, Chinte mi s-a parut foarte evaziva si la momentul asta eu il banuiesc pe Invi. Ia spune-ne tu cam ce invarti? In plus, ieri erai foarte grabit a se termine runda si ai votat-o pe Scorpi, deci nu e deloc exclus sa fii in cardasie cu Sweet. This post has been edited by Lexie: Feb 11 2009, 11:11 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
si eu il banuiesc pe Invi, dar si pe tine Lexie. De ce? pentru ca Invi nu apare online pe mess si nu prea cred ca avea de unde sti cine a fost matrasit pana la urma in prima zi si nu a apucat sa trimita pm cu urmatoarea victima. daca cumva a trimis mp si nu isi arata fata pe mess inseamna ca e un mare mafiot si merita spanzurat.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Oki girlies! Am intrebat de Chinte! E nevinovata!
Deci...Invi? Asteptam explicatii plauzibile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ii multumesc lui Kary ca mi.a scapat dosul DUmnezeu sa o ierte! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, Chinte ... nu are cum sa fie Lexie, ca nu avea de ce sa ma sustina cand toti au sarit in capul meu sa ma omoare nevinovata. Daca era mafiot ma lasa sa crap acolo.
Votez Invi si ma car la munci. See you!. Nu ma luati in calcul la tura urmatoare. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chinte, nu sunt eu mafioata, stiu ca tu nu prea ai fost activa ieri, dar daca ai citi tot ce s-a zis, ti-ai da seama ca incerc sa aflu cine sunt mafiotii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu cred ca ar trebui sa ne luam dupa chestiile astea cu messengerul, daca suntem sau nu online, pentru ca unii poate stam invisible daca avem multa treaba la birou. E irelevant. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ieri insa am vazut ca Invi se cam grabea sa se incheie runda, pentru ca ii convenea poate ca iese Scorpi. Insa am avut noi grija sa facem lumina si sa schimbam situatia, altfel murea un om nevinovat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 10:52 PM |
|