![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, deci se pare ca saracu scorpirescu va fi sacrificat. Nu-i bai... lumea va afla maine dimineata cine e Szi. Si vor putea merge mai departe. Si apoi nici doctorul nu te va mai putea scapa, Szi. Nu-s foarte sigura de tine ca esti sau nu mafiot, de accea nici nu te votez si astept sa vedem ce spune politistul.
Votez banuiala mea cea mai mare: Roxana. Primul motiv e ca lupul isi schimba parul da naravul ba. In plus cum a spus si Anjel eu m-am dat de gol din prima ca nu-s mafiot .. deci tinta sigura. Nu va omora asa nici doctorul (care o poate scapa fix pe ea ... blunduta viitoare mamica ... clar are pile la doctor). Si daca-s io politistul, la fel, ghinionul meu si al celorlalti... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cetateni va sparg! Va rog sa va concentrati si sa aduceti argumente pt ce votati, poate ati reusit voi sa vedeti ceva ce mie imi scapa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ideea este ca daca aveti o banuiala puternica pentru cineva anume, sa o argumentati si sa incercati din rasputeri sa ii convingeti si pe restul sa voteze asa. Cetatenii nu au niciodata sanse sa castige jocul daca nu lucreaza ca o echipa. Ca io ma imbatai cu palinca la priveghi si creca ma nervez si trec de partea mafiotilor acusica de ciuda (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Care priveghi, ha? Ca Fanny zice ca a fost singura la capataiul bietei fete. Daca minti acum, inseamna ca minti si despre seara trecuta cand ai fost chipurile, singura, in fata televizorului.
Oricum, eu la ora aia eram intr-o benzinarie, imi luam tigari. Se poate verifica simplu, ca am facut scandal cu baiatul de la tejghea, care vroia sa ma insele cu restul. Camerele de luat vederiau inregistrat cu siguranta toata faza. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si Fanny e destul de suspecta tinand-se asa in umbra.. dar inca raman la convingerea ca Roxana e cea mai sireata.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Repede sa ma acuzi tu pe mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Da poate minte Fanny, ca io am fost la priveghi si nu am vazut-o pe acolo (sau poate m-am imbatat prea rau si nu am recunoscut-o, mai ales ca toata lumea avea val negru pe ochi...a fost f creepy). De aia vreau sa nu mai moara nimeni la noapte, ca nu imi plac inmormantarile si imi distrug ficatu cu alcoale la priveghi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ma tin mai pe urma, pentru c-am multe guri de hranit acasa. Lucru care nu e valabil si pentru Teo, care sustinuta de bogatasul ei amant. Si cu toate astea nu da pe aici.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ia te rog nu te lua de mine!
Ca mai stiu si eu una alta. Asa ca nu ma supara! Ce, eu nu stiu ca aveti un ghimpe impotriva mea? Vreti cu orice pret sa va scapati de mine, poate poate Pablo se uita si la voi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) He he ce-ati vrea voi sa detineti un Pablisor ca al meu, sa va faca toate pohtele. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hmmm...ia uite ce aflu. Pacat ca am fost in croaziera si am ramas in urma cu telenovelele acestui oras (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, acuzatia ta mi se pare tare nefondata. Vrei doar sa azvarli multimea asupra mea, pentru a nu mai fi in viziorul cetatenilor, dar nu scapi tu asa de usor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Strategia ta imi suna cam ciudat, d-aia imi mentin votul pentru tine. Deci votez Scorpi. Fanny, macar a fost buna coliva ce i-au facut sarmanei noastre citadine? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Oho, gelozie! Poate c-un astfel de acces ai omorat-o pe Rozy. Fata n-avea nicio vina ca Pablisorul epilat a invitat-o la dans.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:22 PM |
|