![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, adevarul e ca jocul in sine a fost misto, destul de palpitant asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pai vezi, asta a fost si scopul? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Adica sa fim sinceri, mi-am dat seama ca acei care nu fac zgomot nu sunt banuiti, cum au fost Chinte, Lexie si Invi la inceput. Dar nah, e doar un joc si conteaza sa fie distractiv si cu rasturnari de situatie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
deci ma pot pune povestitor daca nu vrea altcineva, either way I'm in too (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ah, nu am vazut ca vrea angel, sorry, atunci ma bag si eu ca victima (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by invisible: Feb 11 2009, 01:05 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
I'm in 2!
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai uite situatia lui Albi. ea a votat boldat. sweet s-a declarat politist si Albi trebuia sa taca ca ea deja a votat? Nu merge asa.
Angel, tu ai mai multe ide.. baga niste reguli, dar sa iasa jocul amuzant si cu rastunari de situatie ca asa e mai palpitant. Invi, ti-e ciuda? Ti-e ciuda? dar chiar ti-e cidua? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu ma bag pe post de doctor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
silence! I kill you (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce i-am prins cu mata in sac, muihihi! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Ma bag si eu la urmatorul. Achmeddddd (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) The dead terrorist (ce bine ti se potriveste, asa-ti ramane numele). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
freedooooom (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ideea e ca l-am lasat indefinit pentru ca era noapte si al meu se tot intorcea de pe o parte pe alta si ma tot intreba, s-au hotarat fetele, au votat?, ce se mai intampla? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si am zis ca ma bag in pat, nici nu ma gandeam ca o sa continue discutia asa tarziu in noapte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Oricum, promit ca data viitoare cand o sa fiu povestitor o sa fiu lipita de scaun, ca aseara se tipa si mama sa ma duc la metro si tata sa-i fac dosarul de gradatie, si tot asa ma innebuneau toti de cap (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) .
Si eu ma bag la tura urmatoare, nu am pretentii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ideea e ca l-am lasat indefinit pentru ca era noapte si al meu se tot intorcea de pe o parte pe alta si ma tot intreba, s-au hotarat fetele, au votat?, ce se mai intampla? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si am zis ca ma bag in pat, nici nu ma gandeam ca o sa continue discutia asa tarziu in noapte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Oricum, promit ca data viitoare cand o sa fiu povestitor o sa fiu lipita de scaun, ca aseara se tipa si mama sa ma duc la metro si tata sa-i fac dosarul de gradatie, si tot asa ma innebuneau toti de cap (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) .
Si eu ma bag la tura urmatoare, nu am pretentii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De fapt mai am o dorinta de la viata, sa nu se mai posteze 2 mesaje, se poate???? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 09:13 AM |
|