![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Invi, cand o sa castigi si tu atunci poti fi povestitor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Pana una alta, io idei azi nu prea am, deci mergem tot cu vechiul sistem, o sa ma mai gandesc insa in weekend la ceva imbunatatiri. Deci o sa fiu eu povestitor, pana acum s-au inscris daca am inteles corect : Kary, Albi, Invi, Chinte, Lexie, Lilisor Altcineva mai pofteste? |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
join and you can kill me (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) oferta promotionala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ar trebui sa avem multi doritori in conditiile astea
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
bine, eu votez de pe acum Invi, ca nu cred ca oi avea noroc sa fiu mafioata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lume Lumeeeeeeeee!!!
Hai ca m-am mai inspirat de pe ici de pe colo si mi-o traznit o regula noua, care sa speram va imbunatati considerabil sansele mafiotilor de a castiga. Asadar: Dintre cei 2 mafioti, unul va avea in acelasi timp si abilitatea speciala de a se transforma in Stripteuza . (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce inseamna asta: Inseamna ca Stripteuza va avea skillul de a putea distrage atentia unuia din jucatori in fiecare noapte. De exemplu: Stripteuza nominalizeaza pe X, care X sa spunem ca este Doctor. In acest caz, Doctorul va fi anuntat de catre mine, ca in seara aia e ocupat cu Stripperita si nu poate sa salveze pe nimei. Daca este nominalizat Politistul, acesta nu isi va putea desfasura ancheta si nu va putea intreba de nimeni in noaptea respectiva. Daca nominalizeaza un cetatean, nu se intampla nimic. Ce ziceti? Incercam asa? Nelamuriri? Sugestii? |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si fripteuza asta va putea face in fiecare noapte chestia asta? (IMG:style_emoticons/default/sex.gif)
Si daca un mafiot e omorat, celalt presupun ca poate sa le faca pe amandoua? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie'mi suna bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rolul de Stripteuza este nominal. Adica nu se poate transfera de la un mafiot la altul. Doar unul din mafioti va putea fi si Stripperita. In caz ca moare, adio.
Si da, Stripteuza va putea face asta in fiecare noapte. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie-mi suna bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Cred ca o sa faca treburile un pic mai interesante!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Auzi bre' dar daca in prima zi mafiotu fripteuza nominalizeaza pe doctor si doctorului i se aduce la cunostinta ca nu va putea salva, a2a zi nu se prinde ca x era mafiot?
Ah am inteles eu gresit, aveam senzatia ca pe ala pe care il voteaza fripteuza il si (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 10:15 AM |
|