IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 221 222 223 224 225 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
angeldust
post Feb 11 2009, 01:13 PM
Post #2221

Musafir

Invi, cand o sa castigi si tu atunci poti fi povestitor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Pana una alta, io idei azi nu prea am, deci mergem tot cu vechiul sistem, o sa ma mai gandesc insa in weekend la ceva imbunatatiri.

Deci o sa fiu eu povestitor, pana acum s-au inscris daca am inteles corect :

Kary, Albi, Invi, Chinte, Lexie, Lilisor

Altcineva mai pofteste?
Go to the top of the page

+Quote Post
invisible
post Feb 11 2009, 01:28 PM
Post #2222

Another Stranger Me

Group: Membru de Onoare
From: Capital City
Member No.: 40

join and you can kill me (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) oferta promotionala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Feb 11 2009, 01:29 PM
Post #2223

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ar trebui sa avem multi doritori in conditiile astea

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Feb 11 2009, 01:35 PM
Post #2224

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

bine, eu votez de pe acum Invi, ca nu cred ca oi avea noroc sa fiu mafioata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post Feb 11 2009, 01:50 PM
Post #2225

Musafir

Lume Lumeeeeeeeee!!!
Hai ca m-am mai inspirat de pe ici de pe colo si mi-o traznit o regula noua, care sa speram va imbunatati considerabil sansele mafiotilor de a castiga.

Asadar:

Dintre cei 2 mafioti, unul va avea in acelasi timp si abilitatea speciala de a se transforma in Stripteuza . (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ce inseamna asta:
Inseamna ca Stripteuza va avea skillul de a putea distrage atentia unuia din jucatori in fiecare noapte. De exemplu: Stripteuza nominalizeaza pe X, care X sa spunem ca este Doctor. In acest caz, Doctorul va fi anuntat de catre mine, ca in seara aia e ocupat cu Stripperita si nu poate sa salveze pe nimei. Daca este nominalizat Politistul, acesta nu isi va putea desfasura ancheta si nu va putea intreba de nimeni in noaptea respectiva. Daca nominalizeaza un cetatean, nu se intampla nimic.

Ce ziceti? Incercam asa? Nelamuriri? Sugestii?

+Quote Post
Lilisor
post Feb 11 2009, 01:55 PM
Post #2226

Musafir

Si fripteuza asta va putea face in fiecare noapte chestia asta? (IMG:style_emoticons/default/sex.gif)
Si daca un mafiot e omorat, celalt presupun ca poate sa le faca pe amandoua? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Feb 11 2009, 01:56 PM
Post #2227

Musafir

Mie'mi suna bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post Feb 11 2009, 01:57 PM
Post #2228

Musafir

Rolul de Stripteuza este nominal. Adica nu se poate transfera de la un mafiot la altul. Doar unul din mafioti va putea fi si Stripperita. In caz ca moare, adio.
Si da, Stripteuza va putea face asta in fiecare noapte.

+Quote Post
Lilisor
post Feb 11 2009, 01:58 PM
Post #2229

Musafir

Si mie-mi suna bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Cred ca o sa faca treburile un pic mai interesante!

+Quote Post
kary_pink
post Feb 11 2009, 02:04 PM
Post #2230

Musafir

Auzi bre' dar daca in prima zi mafiotu fripteuza nominalizeaza pe doctor si doctorului i se aduce la cunostinta ca nu va putea salva, a2a zi nu se prinde ca x era mafiot?

Ah am inteles eu gresit, aveam senzatia ca pe ala pe care il voteaza fripteuza il si (IMG:style_emoticons/default/sex.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 221 222 223 224 225 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th June 2025 - 10:15 AM