![]() ![]() |
| angeldust |
Feb 11 2009, 02:10 PM
|
|
Musafir |
Deci, totul se va desfasura in rest ca pana acum. Mafiotii vor nominaliza pe cineva care este killarit, si IN PLUS, Stripteuza Mafioata va nominaliza pe cineva pe care il va "vizita" si il va tine "ocupat" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Respectivul care beneficiaza de serviciile Stripperitei, va sti ca beneficiaza, dar nu va cunoaste identitatea acesteia, ca doar asa sunt stripperitele, mereu se folosesc de nume de scena si identitati false (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Cred ca o sa fie f interesant, dar pacat ca nu mai vrea nimeni sa joace (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Feb 11 2009, 02:17 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
pot sa dansez la bara? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Feb 11 2009, 02:21 PM
|
|
Musafir |
Save your breath for later, ca momentan nu avem destui clienti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si iti irosesti talentul
|
|
|
|
Feb 11 2009, 02:21 PM
|
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 |
omg, stripperitza, genial (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Voi fi ocupat in fiecare seara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar asta mai ridica o problema, daca se anunta cineva de ex. doctor, si doar 1 mafiot este in viata, deci nu are parte de program artistic, nu vor sti ca unul din mafioti este mort? Propun ca adaugire la regula ca cine este victima (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) stripteuzei sa nu poata recunoaste public acest lucru, rusine, etc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
This post has been edited by invisible: Feb 11 2009, 02:24 PM |
|
|
|
| angeldust |
Feb 11 2009, 02:28 PM
|
|
Musafir |
Pai nah, asta e, vor sti....acu riscurile meseriei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Stripperita este un motiv in plus ca politistul sa nu se mai anunte asa tam nesam de la inceput. Va fi f challenging pt cetateni sa castige in aceste conditii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Abia astept sa ne strangem destui sa ii dam drumu, sunt curioasa cum functioneaza formula asta. |
|
|
|
Feb 11 2009, 03:16 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Anybody? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Feb 11 2009, 03:17 PM
|
|
Musafir |
Cred ca s-au speriat...stripteuze, mafioti, deja e prea mult (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sau poate lumea se inghesuie numai cand joc si eu , ca sa poata sa ma omoare din prima (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| kary_pink |
Feb 11 2009, 03:18 PM
|
|
Musafir |
Nu este exclus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sweet te asteptam sa'ti iei revansa... Scumpic numa' cu privitul nu acceptam trebuie sa intri si in joc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Feb 11 2009, 03:51 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Sweet te asteptam sa'ti iei revansa... Scumpic numa' cu privitul nu acceptam trebuie sa intri si in joc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kary, daca te apuci tu de lucrarea mea de licenta..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Oricat de tentant ar fi sa fac un 'lap dance' sau ceva de genul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Scumpic vrea sa fie voyeur. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| Lexie |
Feb 11 2009, 03:53 PM
|
|
Musafir |
Eu sunt inscrisa, am zis. Scorpi zicea ca nu se baga, deci nu ne bazam pe ea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 12:30 PM |
|
|