![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate se baga cand ajunge acasa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai sweet hai ca stiu si eu cum e cu lucrarea de licenta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca tot zici ca faci ca faci, pana la urma tot nu faci nimic si o sa faci tot in ultima saptamana (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cate 5 minute pauza la o ora nu cred ca iti dauneaza asa tare
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre' presimt ca o sa ajungem la dezintoxiare de mafia toti in grup (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
ps: oricum sunteti naspa ca nu vreti sa va inscrieti la joc |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Daa Sweet! hai sa fim serioase, ca suntem un maldar care am dat licenta. Si eu am luat lucrarea cu un an inainte si am facut-o in ultimele 2 sapt.. Da' ce-i drept atunci am bagat camigu. Haai mai 5 min. Eu nu am treaba la munca, asa ca... (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate ne salveaza surora ta cand ajunge de la examen si munci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tin pumnii stransi sa fi facut bine la examen!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Tare m-as baga si eu... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Daca voi nu vreti (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ce nu vrem? Teo?
Surora a facut la examen, acum e la munci. Cred ca s-ar baga cand vine... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
De ce nu am vrea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci TEO is in (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am adjudecat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mai o persoana si ii dam drumu. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Sa fie clar de la inceput: nu prea pot intra de acasa.
Daca ma vreti asa...atunci ma bag. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 04:59 PM |
|