![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
PAi defineste "nu prea". (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ca acus e ora de plecat acasa de pe la serviciuri, nu cred ca terminam o tura pana atunci in conditiile in care nici nu putem incepe (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Sunt infectata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Virusul mafiei ma omoara. Imi trebuie o doza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
O sa fac tot posibilul...Rectific o sa fac ORICE ca sa intru si deseara, dupa ora 18 |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bunnnnn!!!
Inca un doritor? Si putem juca Intre timp Angel inventeaza povestea ca apoi doar sa ditribui roluril si sa incepem... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa te vreau TEO (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ehh aiurea...eu nu planuiesc nimic, totul e spontan. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Momentan chiar nu am inspiratie, astept sa se mai anunte un doritor. Daca nu, incepem o misiune imposibila, jucam in 7 oameni, deci sanse infime sa castige cetatenii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da mah, dar eu pe langa lucrare de licenta mai am si examene finale, adica evaluare din toti anii. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Ma bag la alte ture, dar macar sa incep ceva din lucrare sau sa stabilesc bibliografii de citit. Inceputul e mai greu apoi imi intru in ritm. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu vreau sa zic, dar mai sunt doua minute
Mai jucam azi sau nu? Doresc raspuns sincer si la subiect (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
DA! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
In cel mai rau caz, daca apare si rozy si nu vrea, jucam in 7 ce sa facem. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Atunci ne vedem dupa ora 18.
V-am pupat! |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce sadica esti, Angel! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
In curand ma car acasa...pe la 6 va distribui rolurile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Muahahahahha
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 09:41 PM |
|