![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
De ce? Cu ce ocazie? Ca saptamana modei a fost (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ce indiscreta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
In loc sa pui intrebari ale caror raspunsuri nu te intereseaza, mai bine zi : cuvantul "heroina"nu-ti aduce aminte de nimic? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Teo sa'ti spun ca asa din instinct imi mirosi a mafiot?!
Si de ce '' heroina'' si nu heroina? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Kary, eu nu pot sa spun decat ca , ca de obicei, arunci cu acuzatii nefondate (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
"Heroina" a fost cuvantul cheie si in dosarul(gros de altfel) ce tot incerci sa-l ingropi de cateva luni incoace (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Acum cui ii va spune Albi jr. "Maamaa!"? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Saracul micut (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) mai intai a fost un mare secret si acum este un orfan crescut de cineva care nu-i este nici macar ruda. (IMG:http://coolest-homemade-costumes.shippony.com/images/theme/garden/bumble-bee/bumble-bee-costume-01.jpg) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu am acuzat...Am mirosit...
Vaz ca tu ma acuzi ca ascund ceva (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Vrei sa dai detalii sau faci joc de cuvinte? ps: ce dulcic ete bebe mic si albinos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mie imi place ca jucam in trei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
omg (eu ma uit la poza) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
oricine a comis aceasta fapta merita pedeapsa maxima |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Care poza? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Kary, nu mai e un secret ca urai din tot sufletul picioarele Albinutei. Cu ce era de vina ca ea le avea asa
(IMG:http://www.oron.ro/news_images/20080118/picioare_lungi_2.jpg) si tu asa (IMG:http://www.cityonsite.ro/fun/poza/2049_tmp.jpg) ? Eu ti-am propus sa fi model de maini, insa tu ai preferat sa nu ti cont de sfatul meu de fotograf cu experienta si ai continuat sa sabotezi orice casting. Iti mai spun inca o data: Nu ai picioare frumoase! Lasa-te de meseria asta! Oricum, nu cred ca te mai angajeaza cineva de cand ai fost suspectata de politie ca te droghezi. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Insist, de unde stii tu ca eu am dosar? Ca ma drogam? Dovezi, explicatii?
Cat despre maini si picioare eu mi's Betty cea urata recunosc si ajut fotomodelele sa'si traga nadragii pe ele. Asa ca nu stiu de unde ai scos brambureala despre maini si picioare (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ps: De ce ma faci si pisarcoasa ?! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu vad ceva "acuze" aruncate intre Kary si Teo, ma distrez cumplit... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mai sunt inca vreo cateva nume importante intr-ale modei care nu au aparut la orizont (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 03:02 AM |
|