![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai daca numai noi suntem pe fir, profitam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pana acu' plangeau ca nu se joaca Mafia si acu'... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Te intrebasem ceva si nu ai raspuns |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
M-ai fortat sa scot artileria grea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (eu nici nu am vazut ce faceai tu acolo, credeam ca nu vezi bine ecranul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) )
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi trebuia sa mergem la Milano ca urma sa i-o prezint pe Alberta Ferreti, ca sa lucreze la ea in magazin. Alberta cauta mereu fotomodele inalte, slabe si cu picioare (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) .
Eu ma asteptam sa mearga mai repede (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca la 9 o tulesc un pic prin oras... dar nu-i nimic, revin in forta mai apoi (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Baaa, eu una pot sa va zic. hc ... beuygfab ... o doamne, am mai multe taste de ccaty trebe. .. pew care tastartura tre sa scriu? fetele va apare ce scriu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Aaaaa.. ziceam ceva: io n-am omorat-o pe halbinuska .. nononoi.. eu oricum am chicioare mai faine ca ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) scorpirescu cetatean cel mai cetatean cetatenescu. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Insist, de unde stii tu ca eu am dosar? Ca ma drogam? Dovezi, explicatii? Cat despre maini si picioare eu mi's Betty cea urata recunosc si ajut fotomodelele sa'si traga nadragii pe ele. Asa ca nu stiu de unde ai scos brambureala despre maini si picioare (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Serios? Atunci mainile cui sunt astea? (IMG:http://www.ftr.ro/poze_articol/thumb/9858_unghii24655.jpg) Scorpi, astea se numesc la tine "chicioare mai faine ca ea"? (IMG:http://www.ziare.com/_files/Image/news/264/tb_240_263725_0803_parispicior.jpg) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre' Teo cred ca cea infidioasa esti tu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Scorpi da' ce'ai intrat asa direct in mijlocu' actiunii?! Da ce aseara aveai alta tastatura? ps: Teo as vrea eu mainile alea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Eu?
Pe cine? Pe modelele ca tine care-mi fac viata si munca un calvar? Am altele pe cap, mult mai importante. Trebuie sa hranesc Albi mic si cred ca trebuie sa o schimb de pemparsel (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) Treburi importante, nu inchipuite! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu inchipuite, nu deloc...Si marmota invelea ciocolata...
Bre' eu mi's Betty ce nu intelegi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bambinele mele, care i-ati pus gand rau Albinutei? Mari invidioase mai sunteti, doar stiati ce contract avea sa semneze. Toate ziarele vuiau cum ca Vuitton o sa o contracteze pentru urmatoarea sa colectie de genti.
Teo, nu stiu ce fotograf esti tu ca numai poze proaste faci. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Macar ai facut ceva poze la locul crimei, sa putem investiga asa cum trebuie? Eu acum am venit de la Paris, am avut rendez-vous cu Donatella, o scumpa, mereu m-a sprijinit. E, acum o sa atentati si la viata mea daca va spun ca va lasna o colectie pe tonuri de bleu-marin si eu voi fi modelul principal? |
|
|
![]()
|
|
(IMG:http://www.lexiecannes.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/lexie.cannes.jpg)
Daca iesi ca in poza asta, ii plang de mila (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si atunci erau tot tonuri din acelea (IMG:style_emoticons/default/horse.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 01:59 AM |
|