![]() ![]() |
| kary_pink |
Feb 11 2009, 09:02 PM
|
|
Musafir |
La cate stie despre mine cred ca m'a pozat si in buzunare. Teo mama de unde le scoti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Lexie pai poate vroiai sa'i furi contractul cu Vuitton (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
Feb 11 2009, 09:06 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Kary, in sfarsit o idee desteapta a iesit din capusorul tau
(IMG:http://imagecache2.allposters.com/images/pic/130/009_670-008~Betty-Boop-Opening-Night-Posters.jpg) De unde poze de la locul crimei, ce eu sunt criminalist? Eu sunt un fotograf celebru! Lexie, las-o moale cu tonurili de albestru ca nu te prinde , bre!(a se observa dovada de mai sus) |
|
|
|
| Lilisor |
Feb 11 2009, 09:15 PM
|
|
Musafir |
Fetelor eu v-am lasat cam pentru o ora, ma duc sa beau un cosmo cu un fotomodel de vreau sa il conving sa semneze cu mine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .
Pana atunci... poate se descopera cine mi voia contractul Albinutei. |
|
|
|
| kary_pink |
Feb 11 2009, 09:27 PM
|
|
Musafir |
Apai serios acu' restu' pe unde sunt? Sunt mafioti, se ascund, nu au nimic de spus? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
|
Feb 11 2009, 09:33 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Eu ma retrag in camerele mele cu Albi jr.
Poate un somn bun imi va aduce in minte criminalul. Propun sa incheiem jocul pentru aceasta seara. Sunt dezamagita. Eu fac pe dracu'n patru sa intru pe net si nici macar nu jucam. Aveti grija de voi si de visele voastre! |
|
|
|
| angeldust |
Feb 11 2009, 09:45 PM
|
|
Musafir |
Mda....si eu sunt dezamagita. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Cetatenii, exact asa cum i-am descris, niste fitzosi si niste mofturosi. Trebuie sa stea anchetatorii dupa agenda lor incarcata si dupa fundurile lor pretioase asigurate cu sute de mii de euroi. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Se pare ca nimeni nu voteaza nimic, nimeni nu acuza pe nimeni, toti sunt niste inocenti (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Ata ete, vom continua maine dimineata, cand isi vor fi revenit toate vedetele noastre din betie, droguri, castinguri si asa mai departe. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
| kary_pink |
Feb 11 2009, 09:55 PM
|
|
Musafir |
Misto tare jocu' asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| Lexie |
Feb 11 2009, 09:58 PM
|
|
Musafir |
Din pacate, nu prea avem cum sa votam si etc etc daca nu e toata lumea prezenta. N-are sens sa ma apuc sa banuiesc pe x si y daca ei nici macar nu au postat ceva. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si eu am venit tarziu de la serviciu, dar poate ne strangem mai incolo un pic si reusim sa terminam prima runda in seara asta. |
|
|
|
| angeldust |
Feb 11 2009, 10:06 PM
|
|
Musafir |
Eu va invit...sa banuiti sa votati sa disputati si din partea mea ii puteti banui si pe cei care nu au postat deloc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| scorpirescu |
Feb 11 2009, 10:27 PM
|
|
Musafir |
gata, is acasa... de amu nu mai scapati de mine. imediat ma uit sa vad ce ati aberat pe aci (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
asa... m-am uitat.. Si am urmatoarele opinii aburite de votka. Invi, sunt beata muci! IAR!!!! Iaca asa. Si te invit sa ma votezi. Fix de aia. Pentru ca tu esti primul pe lista mea. Numa ase, na (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ai ceva sa-mi spui? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lexie... nevinovata cred.. deocamdata. Lilisor la fel. Nu te votez, scumpa. Inca. Mai vedem noi. Teo ... nevinovata. Cred ca numai face asa zgomot. Nu inteleg exact ce vrea sa spuna, dar ma rog.. poate ne lamureste ea in curand. O rog frumos sa spuna clar daca are ceva de spus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Restul ramasi sunt si ei suspecti: Kary si Chinte. Comentarii? PS. Ma, care ati ingropat-o pe halbinuza saraca, vreau eu pantofii ei. Aia din poza. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 08:57 AM |
|
|