![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Invidia pluteste in aer! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
De parca eu nu stiu ca Pablo doar la mine se gandeste (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Nu acelasi lucru il pot spune despre "stimabilul" profesor Scorpi, cu care te-am vazut "stimata"doamna, razand copios, aseara pe-nserat. Te-am avertizat sa nu ma superi, ca-mi dau drumul la gura! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Hoopaaaa!! Lucrurile iau o intorsatura interesanta. Va sa zica acolo ti-era priveghiul, Fanny? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Atmosfera este din ce in ce mai incinsa in oras. Adineoari a venit un impresar celebru de la Holywood pentru a organiza un casting pentru niste roluri in urmatoarea productie Paramount cu Johnny Depp in rolul principal, insa a nimerit in cel mai prost moment posibil. In memoria lui Rozy insa cetatenii s-au hotarat sa se grabeasca si sa finalizeze cercetarile pentru a participa la casting, urmand ca Oscarurile obtinute sa ii fie dedicate trandafirasului.
Deocamdata situatia este aceasta: Lexie - Scorpi Roxana - Scorpi Angel - Szi Teo - Scorpi Szi - Scorpi Scorpi - Roxana In acest moment, Scorpi este pe drumul spre Golgota. Sa fie ea adevaratul ucigas sau noua Ecaterina Teodoroiu? Asteptam si votul lui Fanny. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ca sa vedeti cinstiti cetateni cu cine avem de-aface!
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ohh scumpii mei fratio ce-mi. Si ce o sa va mai plangeti in pumni mai tarziu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Votez Szi
lacrimile lui scorpi par sincere, desi pot fi pacalicioase |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va rog sa ma inmormantati langa iubita mea Rozy.
|
|
|
![]()
|
|
Pai si cu baiatul parohului ce facem?
Daca vrea si el un loc langa trandafiras? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) eu cred in inocenta ta sa stii, dar nu mai am cum sa te ajuta. Sper ca timpul nu va dovedi ca am fost o mare naiva. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Eu am dormit de dupa-amiaza si am avut un vis urat, rau-prevestitor. Se facea ca doua brunete oachese imi tineau calea intr-o rascruce la ceas de seara si m-au intrebat daca stiu ceva de moartea Trandafirasului. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am o presimtire sumbra. Daca la noapte voi muri o sa scrijelesc cu sange pe perete numele criminalului...S..zzzzz. Sau poate bunul doctor daca tot nu banuieste nimeni cine e se va milostivi sa ma salveze doar in aceasta noapte. Mai o zi sa mai apuc sa o vad pe coana Trandafira razbunata si pe ucigasi ucisi cu pietre. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Asadar, consiliul a decis ca Scorpi sa fie trimisa la esafod. A fost o decizie corecta, a fost o enorma greseala? Se vor opri crimele? Va reveni pacea si armonia in oras? Se vor mai bucura oamenii de copacii inmuguriti, zumzetul gazelor si primul numar Vogue Romania cu John Galliano pe coperta?
Stay tuned! si a mai trecut o noapte in oraselul Elady. din fericire pentru comunitate, dimineata nu a mai adus inca o victima, probabil criminalii au fost plecati din oras sau poate doctorul a intervenit la timp. cercetarile continua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Impresarul a stabilit castingul peste 3 zile, deci pana atunci trebuie sa elucidam misterul. Au mai ramas in joc: Lexie Angeldust Szi Fanny Teo Roxana |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 05:58 PM |
|