![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred cam asa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) :
Invi nu pare a fi vinovat desi nu prea a spus el multe si ar face bine sa zica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , Scorpi iar se implica, la fel ca in fiecare joc si nu mai stiu ce e cu ea dar ma prind eu pana la urma (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) . Teo baga mare cu poze si povesti si nu stiu daca asta e cumva o masca, dar mai vedem. Suspecte mi se par Kary si Lilisor, iar de Chinte nu stiu ce sa zci ca nu am vazut-o prin zona. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu ma suspectati bre' ca ma suspectati degeaba...
Eu chiar nu am nicio idee pana cum, desi nu am inteles de ce Lili desi prezenta la pc nu prea se agita ( cum ii era in fire) si de ce Teo era atat de inversunata catre toti. Scorpi si Lexie inca va miros... Invi si Chinte sunteti vinovati pana la proba contrarie din motive de absenta! Iar nu mai zice nimeni nica . Ciudat rau jocu asta, mai bine era altcineva povestitor si era si Angel in joc si Albina... |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna!!! Sunt o prietena de a lui Lilisor si m-a rugat in seara asta sa ii tin locul la joc, pentru ca ea a iesit in oras cu fotomodelul ei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). Mi-a zis sa va transmit ca ea e cetatean cinstit, sa nu o votati, si ca a ramas la barul de data trecuta....m-a cam bagat in ceata, dar presupun ca intelegeti voi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . In alta ordine de idei, a spus ca voteaza la fel ca majoritatea...
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma, io zic o treaba. hai sa-l votam tata lumea pe Invi numa asa ca nu vrea sa zica nimic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Pedeapsa ca o zis ca joaca si cand colo s-o facut nevazut! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna idee bre' Scorpirescu si daca esti tu mafiot???
Ahahaha Lili de frica ca o prindem mafiot si'a trimis asistenta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Chinte iar vine cu scuza ca a gatit ca bubulina gospodina, presimt (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Auziti daca tot e asa mort jocu asta mai bine invitam terti sa'si dea cu parerea... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lilisor draga, daca asta e strategia ta sa te dai drept asistenta care nu stie nimic parca e prea evidenta si batatoare la ochi ca sa fii chiar mafiot. Daca insa e pe bune si te-ai dus la plimbare ca doara esti doar cetatean si nu ai multe de spus decat ca votezi ca majoritea nu-mi place. Pai asta nu e vot. Ori joci ori nu joci. La fel si restu.
scorpirescu s-o suparat. iaca asa. Mai ales ca s-o intrerupt de la beiutura pentru voi. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mai jucam sau ii spunem la Angel sa inchida jocul nejucat si jucati maine fara mine ca vreau sa mai si lucru? Nu de alta, dar suntem cam in buda si nu-mi permit pentru ca tre sa iau credit la vara. Chiar nu-i funny. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) mde (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu e mafiot. Nu stiu voi, dar eu am incredere in prietena mea....garantez ca e cetatean cinstit...nu ar omori nici macar o musca, cu atat mai putin un om (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
A pus Fanny la bar ca pe Chinte a retinut'o ea in oras...
Pretena lu Lili de unde posteaza? De acasa de la Lili? Si cum de nu este cu Lili si prietena la un cosmo ? |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lili e in oras si se petrece. Si pentru ca un povestitor varza cum e ea/jucatoare agitata nu poate sa stea departe nici macar cand e in oras, joaca prin intermediul asistentei ei (care sta acasa si raspunde la telefon non-stop). E sigura ca Angel a pus un mafiot viclean, asa ca nu se poate hotari pe cine sa voteze...o sa cantareasca si optiunile voastre si dupa o sa se pronunte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, mie jocul asta mi se pare cam... nejoc. Nu stiu, eu nu mai postez pana nu vad ca se intampla ceva normal. mainou avem asistente, jucatori lipsa. Cred ca ne trebuie o pauza... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 07:57 AM |
|