![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si ce spui de faptul ca Angel e asa vicleana ea insasi ca ar fi putut pune un mafiot inocent si incepator asa ca tine? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
ps: mie imi este absolut indiferent daca se inchide jocul sau nu, ma distrez si intre timp imi vad si de ale mele Oricum e cel mai sucks joc ever (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
bre, imi cer mii de scuze, dar eu am fost in oras cu Fanny. o sa mai citesc si eu inca o data postarile, un lucru insa e clar: doctorul is alive (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am alta idee creata. Suntem 4 online: io, lexie, kary si lilisor. Votam in unanimitate pe cei plecati si continuam jocu. Asa il terminam in seara asta si gata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Incep sa cred ca esti mafiot...
Pai daca aia de lipsesc sunt cetateni cinstiti si tu stii asta pt ca tu si partenerul tau mafiot sunteti online deja ati castigat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
mah, dar smechera mai esti tu scorpi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai votati-ma, ce mai asteptati? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Valeu, mama imprastiati mai suntem. Eu cred ca am jucat prea multa mafia.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chinte spuneai ca citesti si'ti spui cu parerea dar probabil la cum te stii mafioata nu pre aveai nevoie sa citesti (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Si eu as propune sa ma omorati, macar asa la noapte nu mai am cosmaruri despre gasirea mafiotului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lexie sa stii ca ai dreptate... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa inteleg ca nu are nimeni nimic de spus? No, hai sa votam atunci.
Votez Lilisor. Data viitoare sa stea acasa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votez Scorpi
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 12:43 PM |