![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
ok.
LE: No, nu ma mai voteaza nimeni? Care mai doreste care mai pofteste... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pfoooaaa....deci cetateni cu tulburari de personalitate, cetateni absenti...cetateni cu credite....ce-i in orasul asta fratilor???
Pazea ca au inceput votarile....high-lifeul din Elady'sBeach a inceput sa se agite care mai de care. Cred ca ma nervez io si va votez pe toti acusica. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votez Lilisor, n-au ce cauta asistente in joc. Ori jucam ori ba. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok...Lilisor ajunge in 15, max 20 min acasa si o sa voteze. Nu a crezut ca daca lipseste o data si lasa pe altcineva in locul ei o sa fie o problema, dar totusi asta nu e motiv sa fie votata. Si altii au lipsit si au avut dreptul sa vorbeasca dupa.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi domle....daca a iesit cu fotomodelu in oras, putea sa voteze dupa, ca oricum a vazut si ea ca nu se inghesuie nimeni.
Acu fara suparare, nici macar nu stiu cine esti, dar nah....eu i-am dat lui Lilisor unui anumit rol, nu prietenei ei. Sunt sigura ca nu ai tu nici o vina, ca te-o fi batut la cap sa intri, dar totusi....e nitel aiurea. Daca vrei sa joci, poti sa iti faci cont la noi si te asteptam cu cea mai mare placere, dar cu identitatea ta, nu a lui Lilisor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca facem remiza la jocul asta, ca vad ca nu prea se leaga nimic, si o luam de la capat cand se vor gasi macar 8 persoane care isi doresc si au cat de cat timp. Ce ziceti? Va rog sa votati Da sau Nu, democratic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa zic si eu, Lexie. Si asta e cam singurul motiv pentru care am votat-o. Si urmatorii pe lista sunt Invisible si Chinte. Care cica joaca dar de fapt nu.
Oricum, eu va zic de pe acum: nu sunt nici mafiot, nici politist, nici doctor. Si puteti sa ma votati, nu o sa ma zbat asa ca in trecut sa ma scot pentru ca nu prea o sa am timp. Asa ca, mafiotilor aveti onoarea ... nu o sa va dau prea mare bataie de cap. Eu initial nici nu am vrut sa joc ca sa nu va incurc pentru ca stiam ca seara asta is ocupata cu o betiveala la firma. Si vineri la fel, dar nu la firma. O gramada de varsatori, no. Dar va mai trebuia un om si am zis ca hai no sa joc .. dupa ce ajung acasa dupa 9-10. Si iaca incerc, numa n-am cu cine. Sunt cam slabe sanse ca Angel sa imi fi dat un rol stiind ca nu o sa prea fiu pe aci. Iaca, mi s-au si dus aburii de alcool din cap cand va vad asa ... Ceea ce nu-mi place (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Aburii stateau bine acolo unde erau. Acum am vazut ce ai scris, Angel. Votez Da. In rest pe mine nu va bazati pana maine seara. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
DA
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, am destule voturi, restu oricum nu prea au jucat defel, deci : GAME OVER (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mafiotii au fost Chinte si Invizibilul, pe care intelesesem ca pot sa ma bazez in seara asta, dar nah...mi-am luat tzeapa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Politistul a fost Lexie Doctorul a fost Teo (saraca Teo care parea singura cu chef de joc, tot asa are ea noroc) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Noah...cand va mai adunati 8 persoane foarte dornice nevoie mare de mafia si cu timp la dispozitie, sa ma anuntati. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
si striperul? care-i striperu'? Chinte sau invi? sa stim cu ce ne clatim... fantasmele (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 12:48 PM |
|