![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stripperul era Invi fireste (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si Lexie a apucat sa il vada in chiloti tanga in prima noapte deci asteptam detalii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Lexie, trezeste-te si da explicatiuni!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mi-i rau! pletos in string! Ihaaa! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ooo Lexie, shoot! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)
This post has been edited by sweet_girl: Feb 12 2009, 01:02 AM |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai scuze pentru absenta. Am rugat'o pe prietena mea sa'mi transmita toate cele ce se intampla pe la joc tocmai in ideea sa nu stric jocul cu absenta. De acum vad ca s-a stricat oricum. Ah si chiar il banuiam pe Invi de mafiot, de stripper niciodata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
Si nu posta ce credea ea, posta ce credeam eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca doar de asta imi citea postarile (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Data viitoare sper sa fie o treaba mai ok, eu speram sa strigam prima votare in cele 2 ore jumate cat am stat acasa, dar eram numai eu, teo, kary si invi in joc, si nici unul nu zisese nimic concret, deci nu aveam pe cine sa votez. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mai nu stiu, dar eu am citit de Stripteuza, ca nou rol, Angel a scris foarte clar si bolduit. Deci astfel de inclinatii are Invisible! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lili (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ar fi si culmea acu' sa avem ceva cu tine care te'ai mai si chinuit sa'ti pui amica asistent cand altii nici nu s'au sinchisit sa apara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum mafia asta a imbolnavit lumea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Mda, asta a fost un semn.
Eu nu mai joc frate! Regulile jocului nu sunt clare si lasa loc de interpretari. Eu am mai fost odata doctor si povestitorul de atunci nu m-a lasat sa salvez pe nimeni din prima. A zis ca numai dupa prima votare voi avea acest drept. Acum, pentru ca am fost iar doctor, am avut aceasta posibilitate dar nu am folosit-o dupa bunul meu plac (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cand am fost mafiot, nu m-am inteles nicicum cu partenera. Hotaram ceva impreuna, ea altceva spunea povestitorului. Cand am vrut sa joc cu o alta ocazie, mi s-a spus ca mai bine las pe altcineva, pentru ca vor sa termine jocul in acea seara, iar acum , ca am fost prezenta pana la o ora tarzie, ne-am prostit in trei. Dupa ce am renuntat si am propus continuarea pentru azi, s-au ivit alti cetateni care au incercat sa forteze jocul (votand in lipsa de probe/posturi). Eu nu mai inteleg nimic. Daca regulile se schimba pentru fiecare joc, atunci... Nu m-am suparat, nu am nimic cu nimeni, doar sunt dezamagita pe lipsa de organizare. Eu va pup dulce, va doresc jocuri minunate si interesante in continuare. Eu ma voi multumi doar cu statutul de spectator. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cred c-ar trebui sa fie clar pentru fiecare povestitor ca de votat voteaza si doctorul si politistul si mafiotii inca din prima noapte. Niciun joc nu trebuie sa inceapa fara sa se respecte aceasta regula. Vezi cazul cand Invi era povestitor iar Walpu doctor, iar jocul a fost reluat pentru ca nu s-a asteptat si votul fetei.
Acum, dupa introducerea rolului de striperitza, atentia trebuie sa fie mai mare, iar regula de mai sus este adaptata, dar nu se ingreuneaza tare rolul povestitorului. Pe de alta parte, consider si eu important ca cei care joaca sa fie pe baricade cele 1-2 zile cat dureaza jocul si sa nu vina cu scuze sau sa intre in joc cu speranta ca va fi ucis primul, eventual sa si "ajute" prin declaratii sa fie matrasit. Probabil daca Angel ne spune cat dureaza jocul asta in realitate si nu in spatiu virtual, ne crucim. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 03:57 PM |
|