IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 233 234 235 236 237 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
scorpirescu
post Feb 12 2009, 09:46 AM
Post #2341

Musafir

Hai, mai Teo, nu fi ase suparici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Uite, eu imi cer scuze, nu am intentionat sa te exclud din votare.. eu votez asa prima data la plesneala ca sa inceapa lumea sa spuna ceva, apoi in functie de ce spune lumea ma razgandesc sau nu. Dar nu ziceam nimeni concret, nici nu era lume si degeaba ne-am agitat. Eu am spus ca nu pot intra decat mai tarziu, de aia nici nu am vrut sa joc intial ca sa nu va incurc. Si chiar am sperat ca o sa mor prima noapte si atunci era totul simplu pentru toti. Apoi chiar m-am simtit prost ca am intarziat atat si chiar am crezut ca atunci cand o sa ajung deja jocul o sa fie in toti si numai eu ramasa sa-mi dau cu parerea. Dar nu a fost asa din pacate.
Eu am vazut ca tu poti fi mai activa in timpul zilei de aceea cred ca ai putea intra in jocurile care incep dimineata, la alea prima votare se gata inainte de 5 si chiar poti juca asa cum trebuie. Si daca un pic poti intra si dupa 5 poti chiar sa-ti dai si al doilea vot pentru ca in tura doi deja se stiu mult mai multe si is mai clare banuielile, e mai simplu nu tre sa stai musai calare pe calc.
Povestitorul care nu te-a lasta sa salvezi pe nimeni in prima noapte, probabil nu a inteles bine regulile si nici nu a intrebat. Nu cred ca a intentionat rau.
Partenera de mafiot nu stiu cine ti-a fost, dar na .. se mai intampla, unii sunt cu mai multa personalitate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lasa ca a fi mai bine data viitoare.
Si e adevarat ca odata ti-am luat eu locul in joc pentru ca era deja ora 16 si jocul nu incepuse, tu lipseai de la calculator si toata lumea vroia sa inceapa. Tu aveai un rol important si nu puteau. Imi cer scuze, no (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) In timpul zilei chiar mi-e foarte greu sa joc pentru ca sunt la servici. Dar sa stii ca te-ai fi inteles bine atunci cu Albinuza ca e super simpatica.
Iti spun eu ca data viitoare o sa fie mai bine, numai sa inceapa lumea dimineata. Doar ai mai jucat si o fost ok.

Fanny, eu am sperat ca voi fi matrasita in prima seara, dar asta nu insemna ca nu aveam sa ma implic in joc daca treceam de prima seara. Si nu incercam sa ii "ajut" sa ma voteze.. era o strategie. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Odata ajunsa acasa chiar nu aveam de gand sa ma las ucisa ase usor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Cat despre stipteoza eu am o gramada de intrebari, numai ca le-am uitat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa le pun cand imi amintesc.
Go to the top of the page

+Quote Post
Lexie
post Feb 12 2009, 10:14 AM
Post #2342

Musafir

Teo, eu am fost povestitor atunci cand nu ai votat tu ca doctor. Am inteles gresit, Angel nu era prin zona sa ma lamureasca asa ca ti-am zis ce stiam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Insa am lasat jocul sa curga pentru ca oricum te-ai fi salvat pe tine in prima noapte si in aceeasi prima noapte a fost omorat alt jucatator, astfel incat nu a trebuit sa reluam jocul, cum a fost in cazul Invi/Walpu.

Eu am jucat cam multa mafia si imi place, dar uneori nu pot fi nici eu super pe receptie, ca la serviciu e multa treaba si na, nu pot lasa ce am de facut pentru joc. Iar aseara am anuntat ca ajung mai tarziu si cum am ajuns acasa am intrat pe net sperand sa nu fi asteptat dupa mine prea mult. Abia apoi mi-am rezolvat treburile personale.

O sa mai joc si eu din cand in cand, depinde de ce fel de zile am la birou si cata disponibilitate.

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
angeldust
post Feb 12 2009, 10:15 AM
Post #2343

Musafir

Bai imi era teama de momentul asta sincer, dar nah, macar pana acum a fost fun.

Daca doriti alte reguli la joc, go ahead, faceti-le, ca io mi-am batut capul destul sa le fac pe astea si sincer la alte imbunatatiri nu ma pot gandi acum.

+Quote Post
kary_pink
post Feb 12 2009, 12:04 PM
Post #2344

Musafir

Hai ma' sa privim exact jocul cum trebuie ca pe o distractie care ajuta timpul sa treaca mai repede si sa relaxeze...Nu asta este scopul sa ne hilizim si sa ne relaxam? Eu in cursul saptamanii sunt disponibila si iau cu drag portii de roz de aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

In alta ordine de idei care are chef sa joace i'm in (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 12 2009, 05:58 PM
Post #2345

Musafir

Daca se joaca in seara asta i'm in.

Hai, bre, lasati supararile si ingrijorarile si sa ne hilizim cum zice kary. Eu vreau sa fiu mafiot cu kary, na (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si cu Teo sa fim 3 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cum ar fi un joc cu 12 personi, 3 mafioti cu stripteoare cu tot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ?

Sau facem asa o pauza de vreo saptamana sa ne revenim?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Feb 12 2009, 06:02 PM
Post #2346

Musafir

Sa ne revenim din ce bre' ca sa mor daca inteleg (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Care are chef joaca care nu, nu si basta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Eu pana vineri seara sunt a voastra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Da un joc in care eu tu si Teo mafioti si numai noi online, ce tare ar fi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 12 2009, 06:51 PM
Post #2347

Musafir

Pe mine numa seara asta. Maine seara numai pana pe la vreo 8.30-9 ca apoi iar ma imbat si omor pe careva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe invisible, clar. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Teocris
post Feb 13 2009, 10:46 AM
Post #2348

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

QUOTE(kary_pink @ Feb 12 2009, 06:02 PM) *
Da un joc in care eu tu si Teo mafioti si numai noi online, ce tare ar fi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ar fi ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 14 2009, 06:48 PM
Post #2349

Musafir

Poate vreti sa bagam o mafie asa de sambata seara pentru relaxare? Am vazut ca Angel si Rozy erau online... Jo zicea la un moment dat ca ar juca si ea. Szi e home alone si se maseaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ce-i mai bun dupa masaj decat o mafie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Lexie pare si ea online ... Poate si fetele de peste ocean vor sa incerce sa jucam cand pot fi si ele p-aci. Hum?

+Quote Post
angeldust
post Feb 14 2009, 07:23 PM
Post #2350

Musafir

Io nu ma bag ca mai un pic cred ca o sa plec (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 233 234 235 236 237 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th June 2025 - 04:39 PM