![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
sunt un fan pot juca sie daca da trimitetim si mie un imeil robert_teaca- at -yahoo.com
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce-a fost asta Madutz???? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-as baga si eu, dar nu cred ca avem sanse sa prindem lume suficienta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetele imi cer scuze pt postarea de mai devreme. Nu am fost eu. Eu acum am intrat in casa si am vazut ca era postat la mafia, iar cand am citit am ramas muta. E foarte posibil sa fie fratele meu, pt ca altcineva nu a stat la laptop. Scuze inca o data.
PS: Mai lasati-mi postul pana maine pe la pranz, ca trebuie sa vada si mama, sa fiu sigura ca fratele meu a fost, pt ca azi scrie aici, maine nu stiu ce mai face. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate incercam maine seara, Kalu. De obicei duminica seara se mai aduna lumea pe acasa.
Astazi is 'in love' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maine seara nu prea mai merge la mine. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Free for Mafia... Cine pofteste cine doreste seara asta, maine ?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
me me me
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maine, poate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
no, mai jucam mafia? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 07:22 PM |
|