![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre' joc si eu dar sarim asa pe Angel? Sa lasam fata intai sa vedem ce spune, poate nah nu are chef de noi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mama...ce m-as mai baga si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar deocamdata nu am timp suficient si nu vreau sa va incurc.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu ma gandeam ca la ritmul in care se joaca in ultimele zile ( adica deloc) din motive probabil de lipsa de timp ar fi interesant sa se incerce o Mafia care sa poata tina 3 zile. Fiecare intra comenteaza, isi tine pledoaria, vede cine, ce a scris, suspecteaza, etc...
Asa ca Roxa poate poate joci si tu, ce spuneti ladies de o Mafia mai lunga? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum spuneam, cand o sa am 8 mesaje in inbox ma mai gandesc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Deocamdata am 0
Edit : Acum am doua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai usor, nu va imbulziti asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ohhh...3 persoane deja..neasteptat trebuie sa recunosc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai dimineata erau toate calare aici si acum numa' 3? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Scorpi, Rozy, Albi, Invi, Lilisor???
Lexie dar cand ajungi acasa poti juca? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
S-au inscris : kary, scorpi, albi si Lexie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vrea si eu, si eu!! Faceti loc ca ma bag (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Me in, numai ca o tulesc la facultate ca am un curs de la 6 la 8, apoi i'm all in (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gooooood (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hai de data asta sa jucam relaxat si sa iasa frumos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 11:11 PM |
|