![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bei, ce faini suntem tati in poza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Desigur ca da, Lexie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No, ma, ziceti repede care aveati probleme cu sefa? |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu cred ca-i ia nimeni dintre noi locul, asa ca tot degeaba... O sa mearga aia de mai sus sa faca head hunting...
Io zic ca-i ala mic negru si mosmondit acolo, s-a camumflat el sa-l confundam cu scaunul! Care esti ma? |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai cam ce motiv as fi avut sa o omor daca ma promova? Like doooh! E total pe dos. Nu numai ca nu i-as fi ocupat postul, dar as fi infundat si inchisoarea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie lexie... cine se scuza se acuza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa zici tu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Jo dar de ce esti asa sigura ca nu'i ia nimni locul? Daca o sa mearga aia mai de sus tu unde te situezi, la cantina? Acolo unde supa a fost otravita? |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu ma scuz, argumentez presupunerile voastre absurde.
Astept sa vad ce mai zic ceilalti membri ai board-room-ului, insa nu-mi place cum au sarit Kary si Jo in capul meu din start. Eu nu am acuzat pe nimeni si ele hop-top repede, ca arunce banuielile asupra cuiva din start. Asta cumva ca sa luati privirile din directia voastra? |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu bre, Io's cu aia de mai sus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si clar va zic ca nu pupati nici una postu lu chinte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai,avand in vedere ca Jo e incepatoare,nu am sa o pun pe lista mea de suspecti din prima. Kary insa......... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Dar corect,sa vedem ce mai zice si restul lumii. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cauti tap ispasitor Lexie? A sarit si Rozy, nu doar noi dar vad ca nu esti atenta la detalii. Probabil nu te intereseaza stiindu'te vinovat.
Jo vezi ca te cam contrazici (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Rozy, Kary...Insa vorbeste mult ca dobicei. Tu, vad ca nu. La fel si Scorpi... Albi te vad prin zona dar nu spui ceva, cum asa? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Poor Chinte! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Jo, da de ce esti asa de sigura ca e cineva de la cantina? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Rozy, nu mai fii asa de sigura ca daca e incepatoare e inocenta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 03:30 AM |
|