![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ha ha ha ha hahaaaaaaaaaaaaahahaaa
Multumesc doctorului daca m-a ascultat si m-a salvat pentru ca sunt aproape sigura ca eu am fost cea vizata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ahhh.....acum ma duc sa ma bucur de viata si sa miros florile din parc in timp ce imi recalculez ideile, ca nu prea mai pushca (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Brr, deja tremuram de frica. doctorasul a fost inspirat. sa speram ca si politaiul, la fel. Altfel n-o sa putem aduce calmul si linistea in oraselul nostru verde.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sper doar ca si politistul m-a ascultat si a intrebat de Szi. Il asteptam cu lamuriri daca a obtinut vreun raspuns pozitiv.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu eram sigura ca nu mai apuc o noua zi, asa ca o sa o iau si eu pe urmele lui Angel, sa ma bucur de inca o zi cu soare.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Din politaiul nostru e doar cascheta. Nu vedeti ca n-a demarat nicio ancheta.
asteapta parastasele sa infulece gogosi. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
O fi fost Rozy politistul, saracuta! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ti-ai fi dorit tu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) da minunile nu se intampla chiar asa...in fiecare oras (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Daca politaiului ii este cumva frica sa se anunte out in the open, ii amintesc ca tre sa lucram in echipa, si daca reusim macar un criminal sa depistam tot e bine, chiar daca il vor omori hotii apoi. Asa ca daca are vreun raspuns pozitiv sa se anunte fara frica. Sau daca a intrebat de cineva si stie sigur ca nu e vinovat sper ca nu ne lasa sa il linsham deampixulea. Macar in cazul asta sa se chinuie tare sa convinga lumea sa voteze intr-un fel sau altul. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Na ca a trecu o noapte fara nici un incident. (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif)
Daca am linsat-o pe Scorpi, acum trebuie sa-i gasim partenera. (IMG:style_emoticons/default/shades.gif) Ma duc sa ma sfatuiesc cu Pablo (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si daca tot ma intalnesc cu el, poate-l convig sa-mi ia Blana aia de vulpe polara (IMG:style_emoticons/default/spiteful.gif) Sa nu miscati, ca sunt cu ochii pe voi (IMG:style_emoticons/default/spider.gif) |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar teo de ce esti asa sigura tu ca scorpi era vinovata? Cam prea sigura avand in vedere ca ai votat-o doar bazat pe primul instinct (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Mie imi cam pute, mai ales ca m-am uitat in spate care cum ati votat si imi pare ca singurele care s-au sustinut si au votat la fel sunteti tu si Szi. Altfel nu prea iese socoteala. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:23 AM |
|