![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate daca am primi un mic ajutor de la politie....... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai, eu am fost intotdeauna angajatu model. Si noaptea visez standuri expozitionale si discutii cu clienti. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Lexie, eu cred ca toata lumea o sarit in capul tau pentru ca ai sarit prima sa te scuzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lasa ca te apar eu! rrr deocamdata.. sa vad ce se ascunde in spatele ochisorilor aia frumosi. Pe de alta parte eu ii raman fidela lui Lilisor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sa nu se supere pe mine dupa aia ca nu o mai votez. Nu-i asa, Lilisor? Apoi, avem personaje noi. Jo, matale ce faci?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Altceva. Aparu in peisaj fioroasa "smooth criminal" Rozy. Tre sa avem grija. Kary, matale cu ce te mai lauzi?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Albi, veninos acul de data asta sau nu?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Las, ca descopera scorpirescu cine-i vinovat. Numa sa se intoarca de la chelit (epilat that is). |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, tu si Jo ati sarit repede si ati insistat pe treaba asta, m-ati pus repede cap de serie.
Eu cred ca ne batem cam in cap pe aici cand criminalii stau in umbra, asteapta sa pice cineva vinovat si voteaza la fel ca si restul, vad ca se practica. Sunt sigura ca unul dintre criminali face valva aici si al doilea sta ascuns. Singura pe care o suspectez este Kary, pentru ca prea se avanta in acuzatii, iar Jo ma gandesc si eu ca poate nu a primit din prima rol important, desi nu e exclus. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca sa'l tina ocupat la noapte strepteuza?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lexie ale mele nu's acuzatii, sunt dileme, intrebari, dorinte de a afla vinovatul... Scopri nu ma laud cu nimic, daca Chinte a murit, cine stie cine vine la conducere, cine stie ce ma asteapta. Cu criza asta un director care sa concedieze pe toata lumea ne mai trebuia... Lili este la facultate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mda, politia? Unde e politia?
Eu nu reusesc sa zic nimic, pentru ca imi pica netul si tre sa ma log-ez la fiecare 10 min! Si ca naiba am si treaba! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Joaca Lilisor, nu? Am nimerit bine jucatorii de data asta, nu v-am mai incurcat, da? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aoleo,pai chair asa...politistu sau doctoru nu se mai pot da pe fatza........ nasol.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si tu te faci ca nu stiai (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu nu m-am scuzat, am intrebat cine ar fi putut asculta pe la usi si gata, v-ati rasculat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
O sa plec spre casa, revin pe la 19:30-20, asa ca nu vreau sa aud acuzatii nefondate cum ca ma ascund. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Avand in vedere ca eu nu am jucat cand s-a inaugurat rolu asta....am intrebat-o azi pe sor-mea in ce consta, dar nu m-am gandit la urmari,adica la faptul ca doctorul sau politistu nu se mai pot anunta.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 08:24 AM |
|