IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 241 242 243 244 245 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
rozy
post Feb 17 2009, 07:46 PM
Post #2421

Musafir

pai graba e ca maine muncesc. atunci cine o sa ma astepte pe mine? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 17 2009, 07:51 PM
Post #2422

Musafir

Hop si scorpirescu in zona. imediat se uita si afla el pe mafiotii raii si miseii.

+Quote Post
Jo
post Feb 17 2009, 07:52 PM
Post #2423

Musafir

Normal, tre sa muncesti sa-l convingi pe Sefu mare ca tu n-ai nimic de-a face cu moartea chintesentei si tre` sa-ti pui la punct povestea. Something's fishy here...

+Quote Post
rozy
post Feb 17 2009, 07:56 PM
Post #2424

Musafir

Ei uite Jo ca intri pe lista mea de suspecti,alaturi de Kary.Prea va legati voi de cele mai mici tampenii , cum a fi faptul ca grabesc jocul. Sariti amandoua "aaaa,da' de ce grabesti?aaaa ,ca esti mafiot nuuu?"
Ei iote ca nu-s,si voi pareti sa va agatati de orice fir de ata!

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 17 2009, 08:00 PM
Post #2425

Musafir

Deci scorpirescu spune urmatoarele:

1. Jo si kary hop top in capul lui Lexie. Este foarte posibil une din ele sa fie mafiot si sa vrea sa grabeasca inceperea acuzelor in capul lui Lexie. Totusi, parerea mea e ca nu sunt impreuna.. ar fi prea evident, nu? Daca e Jo, eu zic ca ar trebui sa fie cu Lilisor (doua incepatoare dau multmai putin de banuit decat o incepatoare si o experimentata). In plus... Jo nu prea a bagat-o in seama pe Lilisor.. hmhmhm..pai nu? Daca e Kary, ar putea fi cu Rozy, care subtil pare sa-i tina partea. Sau cu Albi. (mie Albi imi da asa tare de gandit in jocul asta, .. parca prea "zapacita" .. ba sa acuze pe cineva, ba sa nu, ba stie de politie ba nu.. parca prea o da din colt in colt da de da de a afla ceva sau gasi pe cineva sa infunde)
2. Lexie foarte tare ai sarit in sus atacata fiind. Parca asa te-am vazut facand de fiecare data cand ai fost mafiot. Remember cand te-a prins Fanny ca ai scris ceva ce nu trebuia sa scrii? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma pui pe ganduri, desi sincer nu prea ma asteptam sa fii mafiot in jocul asta cu Angel povestitor.

Mai, Lilisor, unde esti ca vreau sa te votez. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Zi ceva sa-mi pot da cu parerea si de tine.

+Quote Post
kary_pink
post Feb 17 2009, 08:03 PM
Post #2426

Musafir

Scorpi si tu te faci ca nu vezi ca si Rozy a sarit in cap la Lexie?

Rozy exagerezi. Nu pe asta se bazeaza jocul? Pe depistarea mafiotilor? Daca io nu intreb nimeni nu raspunde, nu reactioneaza si atunci cum aflam mafiotii? Pe pipaite...

+Quote Post
rozy
post Feb 17 2009, 08:04 PM
Post #2427

Musafir

Da ,si mie Albinosa imi pare ca face pe nisnaiu la faza cu politia. Dubios (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 17 2009, 08:07 PM
Post #2428

Musafir

Ba cum nu, Kary, am vazut-o. Alaturi de tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cum am spus.

Si pentru vad ca v-ati cam carat de pe aci o sa va las ceva sa aveti ce rumega pe cand va intoarceti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa incep eu votarea (care la mine nu-i neaparat finala, dar foarte posibila sa ramana asa in functie de ce reactii trezeste).
Si votez Jo. O data pentru ca perechea Jo-Lilisor ar fi una foarte "inocenta si neexperimentata". Si doi chiar si cu Albina ar putea fi, nu? Sau cum se tot vocifereaza pe aci cu Kary, dar asta pereche eu nu prea cred.
Sa vedem ce zice lumea. Care cand apare.

+Quote Post
kary_pink
post Feb 17 2009, 08:25 PM
Post #2429

Musafir

Cu intarziere...

Scorpi nu ma convingi, imi mirosi a mafiot tura asta. Si tare ma tem ca faci partida cu Rozy...Cine se grabeste deobicei sa voteze, mafiotul?!

Ai cu totul alta tactica decat atunci cand erai cetatean revoltat...

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 17 2009, 08:30 PM
Post #2430

Musafir

Nu-s mafiot, Kary! Dar cu Rozy sincer mi-ar fi placut o partida sa fiu mafiot. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca-i smechera (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dar tu de ce nu ai putea fi cu Rozy, hmhmhm? ia zi?

+Quote Post

465 Pages V  « < 241 242 243 244 245 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 28th June 2025 - 11:23 AM