![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am sa ma bag la un film. Asa ca imi las si eu votul,si anume Kary(si nu,nu te votez doar ca ti s-a pus tie pata pe mine), care tind sa cred ca e cu Jo,dar nu sunt inca sigura daca ea e mafioata sau doar zapacita ca orice incepator (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bon nuit fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Daca eram cu ea,o mai votam? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by rozy: Feb 17 2009, 08:33 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai as fi sarit cu acuzatii vorba ei pe ea? In plus eu nu's cu nimeni...
Rozy te inseli amarnic si daca esti cetatean nevinovat vei regreta votul dat. In plus mi'e greu sa cred ca arunci cu votul asa ca sa fie dat la ora 8 30. Un cetatean interesat sa afle adevarul despre moartea lui Chinte ar fi aruncat o privire si dupa film, inainte de culcare. Hmmm... |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu as baga doua voturi... da` cum n-am voie si cum Lexie a batut prima la ochi... votez Lexie si ma duc sa-mi zapacesc consola (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Repet,eu ma bag la film,ca sa nu ziceti ca merg pe burta. Oricum nu cred ca se ia decizia in seara asta,pt ca din cate vad,Lilisor nu e prin zona
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lilisor o sa fie prin zona, a anuntat ca pleaca la scoala, a scris sau va faceti ca nu ati vazut ori prea putin v'a interesat sa cititi ce a scris fiecare. Numa' pe un mafiot il dore la... de ce scrie fiecare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Moama ce argument (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scuze Scorpi ca am ratat sansa sa-mi culeg un vot (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Eu acuma ca am ajuns acasa si am citit un pic in diagonala toata lumea pare suspecta, toti se acuza, se arunca, trebuie sa citesc temeinic. Momentan nu pot sa ma arunc cu pareri dar ori Kary e indeed intersata ori e mafiot... Jo - e (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) entuziasta sau mafiot, Albi - si eu ma intreb de unde confuzia... si cam atat am apucat, revin.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara dragi colege!
Eu da, sunt un pic ametita. Probleme de serviciu si personale, dar si mie in continuare mi se pare Jo suspecta! Lexie prea putin imi da de banuit.. Rozy maica, stii exact ce stiu si eu. Si ca si tine nu m.am gandit la partea cu datul pe fata a doctorului si a mafiotului. Eu am gatit, si ca sa ma credeti o sa pun si poza cu ce, si de aia nu am fost prin zona. Ce mafiot gateste linistit dupa ce o comite ah? Ma mai gandesc. NU votez inca. Vad ca a aparut Lilisor... |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am ajuns acasa si am mai avut o ora de lucru pentru serviciu, dat telefoane la Londra. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Abia acum am reusit sa citesc ce s-a mai intamplat.
Va spun de pe acum ca jocul asta nu am de gand sa ma agit prea tare pentru ca am de lucru la serviciu si nu voi putea fi mereu pe faza, si va asigur ca Angel n-ar fi pus un mafiot care nu e disponibil (vezi Chinte si Invi data trecuta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Dar promit sa citesc si sa votez si eu cum cred de cuviinta. Asadar, Kary, eu nu prea cred ca Scorpi e mafiot, in ultimele ture a jucat in stilul asta mereu, a facut presupuneri si a votat prima. Am vazut-o si pe Rozy foarte bine ca s-a intrebat ce-o fi cu mine, dar nu a reactionat la fel ca tine si Jo. Albina nu-mi pare mafioata, de Lilisor nu stiu ce sa zic, pe kary o suspectez dar nu o votez pentru ca nasul imi spune ca Jo este mafioata. Votez Jo. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 11:53 AM |
|