![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Okey, citit si format o parere cat de cat. Din 7 sefi mai mici, si-au dat votul 4 si 2 coincid si anume Jo care e si prima pe lista mea de suspecti. Pereche nu cred ca este cu Lexie, Kary, Scorpi sau cu mine, deci perechea ar trebui sa fie Rozy sau Albi...
Votez Jo si daca ai ceva de spus eu sunt gata sa ascult(citesc)... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-i bai, Lilisor. Data viitoare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa vedem cum te comporti. Am observat brusc ca am ceva cu incepatorii. O fi un fetish (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jo, ce ai de spus in apararea ta? |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, eu ma uit la un film, dar o sa mai verific din timp in timp, sa vad daca mi se solicita prezenta in zona. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre' ma gandesc io asa ca daca Jo este mafioata i'ar fi convenit votul aruncat de Rozy si nu s'ar fi aruncat spre Lexie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Albi nu ma convingi, si eu fac gogosi si totusi arunc cate un ochi pe aici. Tare imi este mie ca faci cuplu cu Rozy... Lexie, Scorpi nu joaca ca atunci cand era cetatean cinstit... E mult mai relaxata in plus ori sunt eu oarba ori nu a votat pe nimeni cum spui tu ca ar fi facut. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tin minte cand era cetatean si avea ce avea cu mine si de la inceput m-a acuzat tam-nesam, numai ca sa incite. Sau poate nu tin eu minte bine, dar in ultimul timp eu am vazut ca aplica acelasi stil de joc. Si cu toate astea, eu mereu am mirosit-o, acum zic ca n-ar fi mafioata... Pana la proba contrarie, nu putem decat sa speram ca am facut alegerea buna. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai tocmai acum nu vad sa se arunce in capul nimanui cu acuzatii in modul in cre facea cand era cetatean
Si pentru ca mie imi place sa ma implic ete la fete: Kary-Pink Today, 04:25 PM Lexie nu tine... Ucigasul te'ar fi omorat direct pe tine daca asta ar fi fost motivul, ma gandesc eu. Poate chiar tu ai omorat'o dupa veste ca sa tintesti direct sus, la postul ei! Rozy Today, 04:26 PM Sau ai devenit tu nerabdatoare si ai sperat ca omorand-o,vei fi pusa in locul ei? magindesc.gif Jo Today, 04:35 PM Lexie lexie... cine se scuza se acuza biggrin.gif Lexie Today, 04:39 PM Astept sa vad ce mai zic ceilalti membri ai board-room-ului, insa nu-mi place cum au sarit Kary si Jo in capul meu din start. Eu nu am acuzat pe nimeni si ele hop-top repede, ca arunce banuielile asupra cuiva din start. Asta cumva ca sa luati privirile din directia voastra? Scorpirescu Today, 07:00 PM 1. Jo si kary hop top in capul lui Lexie. Este foarte posibil une din ele sa fie mafiot si sa vrea sa grabeasca inceperea acuzelor in capul lui Lexie. Si cu toate astea voi doua, Lexie si Scorpirescu m'ati vazut pe mine si pe Jo sarind...Pe Rozy pur si simplu amandoua ati omis'o...Why? Ca eu vad acelasi stil de '' acuzatie'' |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, am votat.
Anyway.. ce spui tu s-ar putea sa aiba sustinere. Jo (ca si Rozy de altfel, dupa cate observ) au avut o banuiala si pac fix aia au votat. Nu au banuit altceva, nu s-au luat dupa altii ... Insa nu spune asta neaparat ca nu ar fi mafioate. Si nici ca ar fi, ce-i drept. De aia i-am spus la Jo sa zica ce are de spus in apararea ei. Albi, totusi.. nu inteleg, tu ce joci acolo? ca noi nu pricepem nimic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tot strigi dupa politie, de care stie toata lumea ca inca nu se prea poate arata, tot faci mancare, tot altceva. Sau? Si Kary, daca ma suspectezi, voteaza-ma. Nu? Dar te inseli in partea asta, o sa vezi. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar despre faptul ca ati omis'o pe Rozy nu spuneti nimic? Ca v'am adus dovezi ca nu doar eu si Jo, va citez, am sarit in capul lu' Lexie hop-top...
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
LE:
Scorpirescu la ora 8.00 (cine o iubeste? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Daca e Kary, ar putea fi cu Rozy, care subtil pare sa-i tina partea. -- am vazut ca o sarit si ea imediat dupa tine, sau de ce crezi ca am spus asta? hm? ce alt motiv aveam sa spun ca iti tine partea? Am votat, vezi in urma.. si astept sa vad ce spuneti Albi, Jo si tu si sa vad daca imi schimb sau nu votul. Daca sare toata lumea pe Jo, e clar ca nu ii ea. Kary, ti-e frica tare de scorpirescu asa-i? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo zice ca va lasati influentate de mafioata Lexie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da treaba voastra daca vreti sa linsati un cetatean onest.
Eu zic ca-i Lexie ca ea a aparut de la inceput cu "tzac, pac, mie mi-a promis promovare, eu n-as fi avut nici cel mai mic interes sa o linsez" ca sa iasa ea basma curata, sa n-o banuiasca nimeni. Si cum a vazut ca eu cu kary am mirosit-o, cum a cusut alta poveste sa se scoata... si cum pare ea asa inocenta ca o pisicuta, v-a convins pe toate. Da atentie mare... matza blanda... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 03:40 PM |
|