IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 244 245 246 247 248 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
kary_pink
post Feb 17 2009, 10:13 PM
Post #2451

Musafir

Bre' ma repet, cum sa fiu cu Rozy cand am sarit si pe ea?Ia uita'te mai sus...Tocmai de asta nu ma convingi ca esti cetatean pentru ca nu te legi de toate detaliile ca in jocurile in care erai cu adevarat cetatean revoltat...

Mi'e frica pentru ca ai un fel al tau de a juca si a brobodi lumea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
Lilisor
post Feb 17 2009, 10:15 PM
Post #2452

Musafir

Kary eu ce sa inteleg din ce spui tu, ca Rozy e vinovata sau cel putin ar putea fi la fel de vinoavata ca tine si ca Jo, sau ca Scorpi e mafiotul si tu vrei sa o protejezi pe Jo?
In afara de faptul ca ne lasam influentate, de ce adica e Lexie mafioasa mica si vicleana (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ?

+Quote Post
Jo
post Feb 17 2009, 10:18 PM
Post #2453

Musafir

No... tocmai am zis mai sus de ce o banuiesc pe Lexie. Plus ca prea a sarit ca arsa ca nuuu, nu e ea. Mie tare mi se par suspecti oamenii astia care se zbat ca nu sunt ei, ca de ce ne luam fix de ei? Eu o banuiesc si pe Rozy, da` nu pot sa votez amandoua, asa ca ma rezum la Lexie.

+Quote Post
kary_pink
post Feb 17 2009, 10:19 PM
Post #2454

Musafir

Bre' eu nu fac altceva decat sa subliniez detalii, si asa cum ti se pare ca'i iau apararea lu' Jo ( desi nu'i iau apararea doar am spus ca nu prea cred sa fie mafioata pt ca ar fi votat diferit) asa imi spune instinctul ca nici tu nu esti...Sunt eu sigura ca daca ai fi fost mafioata renuntai sa te duci la curs (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 17 2009, 10:23 PM
Post #2455

Musafir

Kary, aia am spus la momentul respectiv. Ca tu ai putea fi fie cu Rozy fie cu Albi.
Amu normal ca nu mai cred acelasi lucru. Rozy tocmai te-a votat, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum, sincer nu prea pari sa fii mafiot deloc. Dar eu stiu ce tactica poti sa ai tu?

Mai, daca nu incepea cineva sa-si dea cu parerile nu mai incepea nimic, nu?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Jo
post Feb 17 2009, 10:23 PM
Post #2456

Musafir

Eu deja ma duc sa ma pregatesc sa fiu linsata, ca prea bine v-a imbrobodit Lexie. Las` ca dupa ce va linseaza pe toate o sa vin eu triumfatoare sa va zic "NA! V-AM ZIS IO!"

+Quote Post
albinuza
post Feb 17 2009, 10:24 PM
Post #2457

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Scopri, dragalasa, nu am mai racnit dupa politie. Io tura asta is atat de cinstita ca nici mie nu.mi vine sa cred. Jur!
Io tot pe Jo sunt bunghita! Ma duc sa ma bag in pat!
Incerc sa citesc ce ati scris si nu reusesc sa ma concentrez...

+Quote Post
kary_pink
post Feb 17 2009, 10:26 PM
Post #2458

Musafir

Mai Jo dar tie cum de numa' Lexie ti se pare suspecta? Si daca crezi ca este Lexie cu cien crezi ca face cuplu?

Scorpi eu nu joc din tactici, eu ma las dusa de val in functie de ce rol am. Mie imi place sa joc, sa ma implic, sa aflu adevarul...

+Quote Post
Jo
post Feb 17 2009, 10:27 PM
Post #2459

Musafir

Probabil alianta impune sa fii bunghita pe Jo, ca doar asta-i scopul: mai putini cetateni! Ptiu, ce maestri's mafiotii astia. Tot timpu` cand arata la TV vreo crima odioasa, nu ala mare si fioros si cat casa e vinovatu, ci ala care pare mai inocent si pe care nu-l suspecteaza nimeni.

Edit: Kary, cum n-am zis cu cine? Cu Rozy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Unai-i pisicuta, alta e mica si cu ochelari... perechea perfecta. Cumintelele companiei, cine ar putea sa le banuie pe ele?

+Quote Post
Lilisor
post Feb 17 2009, 10:33 PM
Post #2460

Musafir

Nu am zis neaparat ca-i sari in aparare, eu chiar nu cred ca ai fi mafiot si acum nici Jo nu prea pare mafiot... Dar pentru mine nici Lexie nu cred ca este, se prea poate sa ma insel, dar daca nu ma insel in socoteala mea raman Rozy si Albi...

+Quote Post

465 Pages V  « < 244 245 246 247 248 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 28th June 2025 - 03:48 PM