IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 245 246 247 248 249 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
kary_pink
post Feb 17 2009, 10:34 PM
Post #2461

Musafir

Sa nu uitam ca Rozy (desi culmea Lexie nu a vazut'o) a sarit si ea pe Lexie. Daca s'ar fi vorbit sa reactioneze asa Lexie ar fi dat importanta si ar fi mentionat'o si pe Rozy.

Astept sa vad ce mai spune Lexie
Go to the top of the page

+Quote Post
Lexie
post Feb 17 2009, 10:35 PM
Post #2462

Musafir

Jo, cum sa fie Rozy cu mine cand m-a acuzat, asa cum a subliniat si Kary, imediat dupa tine? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asta e tare, sa inceapa sa-si dea mafiotii unul in capul celuilalt din prima. Daca mergem pe teoria asta, impreuna putem fi cu brio mafioate ca doar ce ne-am acuzat si votat, numai ca eu nu sunt si basta.

Voi faceti ce vreti, stiu foarte bine ca's cetatean cinstit, rog politistul sa intrebe de mine, in speranta ca nu-i va dansa stripteuza in poala si ii va distrage atentia de la joc. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Imi mentin votul.

+Quote Post
Jo
post Feb 17 2009, 10:38 PM
Post #2463

Musafir

Pai tocmai, Rozy imi da motive sa o banuiesc ca-i mafioata, tu la fel... si ca sa nu se vada ca sunteti impreuna va mai si racaiti putin intre voi, ca sa nu banuiasca nimeni relatia.

+Quote Post
kary_pink
post Feb 17 2009, 10:50 PM
Post #2464

Musafir

Jo daca asa vrei tu sa demonstrezi ca esti nevinovata...

Lexie nici tu nu prea'mi place cum te scuzi, asa toata lumea tipa ca'i cinstit si roaga politistul sa intrebe de el ca sa'si dovdeasca nevinovatia...

+Quote Post
angeldust
post Feb 17 2009, 10:51 PM
Post #2465

Musafir

Valeleeeeeuuuuu ce-i aici oameni buni?? Ia hai votati care mai vreti sa votati, ca de nu sedinta se suspenda pana maine la cine stie ce ora.

Asadar? Concluzii? Ca argumente am auzit destule. Corporatistelor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bune sunteti la debate-uri, dar de asumat responsabilitati, nu mai stiti cum sa o luati la fuga (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Pana acum - JO -3 voturi
Kary -1 vot
Lexie - 1 vot

+Quote Post
albinuza
post Feb 17 2009, 10:52 PM
Post #2466

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Pe mine m.ati dezorientat!
Eu nu sunt bre nici un fel de mafiot tura asta! In sfarsit is si io libera si neprihanita! Io ma bag la somn, pentru ca ma doare f tare capul. Si maine, in functie de ce mai spuneti o sa votez!
Hai noapte buna!
Jo is cu ochii pe tine! Nu reusesti sa ma convingi neam sa-mi schimb optiunea.

+Quote Post
Lilisor
post Feb 17 2009, 10:56 PM
Post #2467

Musafir

Eu imi pastrez votul, Jo, desi daca ar fi vrut sa beneficieze de urma de nevinovatie pe care a lasat-o la un moment dat ar fi trebuit sa procedeze altfel... In alta ordine de idei a scos-o la rampa si pe Lexie. Ia baga aici o lista cu invitati speciali, Scorpi, ca tare as vrea sa vad si parerea ta!

+Quote Post
kary_pink
post Feb 17 2009, 10:57 PM
Post #2468

Musafir

Albi relax ca nu prea am vazut in ultimul timp sa fii acuzata...

Cred ca ar fi bine sa votam toti din seara asta ca apoi fiecare la job cine stie ce panarama mai iese (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

votez Lexie

Acu' sunt sigur ca sariti in capul meu ca fac cuplu cu Jo, desi daca va uitati la inceputuri vedeti ca o interogam si pe ea. Nu prea cred eu ca'i mafioata Jo, s'ar fi legat de votul lu' Scorpi sau a lu' Rozy ca sa scape, nu ar fi sarit cu un alt vot...

+Quote Post
angeldust
post Feb 17 2009, 10:59 PM
Post #2469

Musafir

REcapitulam:

Jo - 3 voturi
Lexie - 2 voturi
Kary - 1 vot

A mai ramas sa voteze Albinutza

+Quote Post
albinuza
post Feb 17 2009, 11:03 PM
Post #2470

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Oki! Votez si eu! Imi pare rau, car stiti ca de acasa nu pot sa ingros. nu merge porcaria!
VOTEZ: JO!

+Quote Post

465 Pages V  « < 245 246 247 248 249 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 28th June 2025 - 08:27 PM