IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 246 247 248 249 250 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
scorpirescu
post Feb 17 2009, 11:07 PM
Post #2471

Musafir

Ceva nu sta in picioare. Tu cu cine crezi ca ii Jo, Albi?
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post Feb 17 2009, 11:07 PM
Post #2472

Musafir

Ii clar, pe mine ma suspecteaza lumea ca mint si cand sunt sincera. Nici nu vreau sa-mi imaginez cam cat de repede o sa ma dea jos cand o sa fiu mafiot pe bune. In schimb, si Lilisor pare cam suspecta, ca ea numai a venit sa arate cu degetu, da ea n-a zis ce-a facut pana acum. Cine stie... s-o fi dus verdele ala de Paris mai greu de pe maini...

+Quote Post
Lilisor
post Feb 17 2009, 11:09 PM
Post #2473

Musafir

Neah, degeaba, eu cu verdele nu ma asortez decat la haine. So, eu ti-am zis ca imi pari din ce in ce mai nevinovata la un moment dat, dar daca nu esti, atunci alege-ti un vinovat stabil, asa tot sari de la unul la altul, nu-i de bine...

+Quote Post
angeldust
post Feb 17 2009, 11:10 PM
Post #2474

Musafir

Asadar, cu 4 voturi din 7, in mod democratic si corporatist, dupa luuuungi si obositare dezbateri, angajata JO - sefa departamentului de resurse umane a fost infashurata in scotch de catre "amabilii" ei colegi si aruncata de la etajul 10 al cladirii de birouri. :|

Se face noaaaaaaaaaaaaaaaaaaapte. Shhhhhhhhhhhhhh

+Quote Post
Jo
post Feb 17 2009, 11:11 PM
Post #2475

Musafir

Edit: Amin, mortii nu vorbesc!

+Quote Post
angeldust
post Feb 17 2009, 11:37 PM
Post #2476

Musafir

Si s-a facut dimineataaaaa.

Kary cea cu vino-ncoa a fost gasita in toaleta imobilului unde se situeaza firma Eladyz Co, cu o seringa in vena, fara suflare. Toata lumea stia ca focoasa secretara a firmei nu era consumatoare de droguri ci doar de barbati, fapt pentru care era mult invidiata de toate colegele ei. Dar tousi, care din ele i-au purtat atata pica? Si mai ales care este legatura intre moartea Chintesentei si cea a lui Kary? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Au ramas pe baricade la sedinta de Marti :

Lilisor, Scorpi, Albi, Rozy, Lexie.

+Quote Post
Lilisor
post Feb 17 2009, 11:40 PM
Post #2477

Musafir

Super... Eu zic Rozy sau Albi, ca si ele isi doreau sa fie cu Senior Manager'ul firmei si el s-a cuplat cu secretara in schimb... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
rozy
post Feb 17 2009, 11:42 PM
Post #2478

Musafir

Aaaa,e clar, intrebarile lui Kary au deranjat!! Acus citesc in urma,sa vad pe cine a votat Kary.....

+Quote Post
Lilisor
post Feb 17 2009, 11:45 PM
Post #2479

Musafir

Pe Lexie.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Lexie
post Feb 17 2009, 11:46 PM
Post #2480

Musafir

Nu ai mult de citit, Rozy, m-a votat pe mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma uit si eu in urma sa vad care pe care a votat, trebuie sa se lege cumva lucrurile.

+Quote Post

465 Pages V  « < 246 247 248 249 250 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 28th June 2025 - 07:38 PM