![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ceva nu sta in picioare. Tu cu cine crezi ca ii Jo, Albi?
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ii clar, pe mine ma suspecteaza lumea ca mint si cand sunt sincera. Nici nu vreau sa-mi imaginez cam cat de repede o sa ma dea jos cand o sa fiu mafiot pe bune. In schimb, si Lilisor pare cam suspecta, ca ea numai a venit sa arate cu degetu, da ea n-a zis ce-a facut pana acum. Cine stie... s-o fi dus verdele ala de Paris mai greu de pe maini...
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neah, degeaba, eu cu verdele nu ma asortez decat la haine. So, eu ti-am zis ca imi pari din ce in ce mai nevinovata la un moment dat, dar daca nu esti, atunci alege-ti un vinovat stabil, asa tot sari de la unul la altul, nu-i de bine...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asadar, cu 4 voturi din 7, in mod democratic si corporatist, dupa luuuungi si obositare dezbateri, angajata JO - sefa departamentului de resurse umane a fost infashurata in scotch de catre "amabilii" ei colegi si aruncata de la etajul 10 al cladirii de birouri. :|
Se face noaaaaaaaaaaaaaaaaaaapte. Shhhhhhhhhhhhhh |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Edit: Amin, mortii nu vorbesc! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si s-a facut dimineataaaaa.
Kary cea cu vino-ncoa a fost gasita in toaleta imobilului unde se situeaza firma Eladyz Co, cu o seringa in vena, fara suflare. Toata lumea stia ca focoasa secretara a firmei nu era consumatoare de droguri ci doar de barbati, fapt pentru care era mult invidiata de toate colegele ei. Dar tousi, care din ele i-au purtat atata pica? Si mai ales care este legatura intre moartea Chintesentei si cea a lui Kary? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Au ramas pe baricade la sedinta de Marti : Lilisor, Scorpi, Albi, Rozy, Lexie. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Super... Eu zic Rozy sau Albi, ca si ele isi doreau sa fie cu Senior Manager'ul firmei si el s-a cuplat cu secretara in schimb... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaaa,e clar, intrebarile lui Kary au deranjat!! Acus citesc in urma,sa vad pe cine a votat Kary.....
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe Lexie.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu ai mult de citit, Rozy, m-a votat pe mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma uit si eu in urma sa vad care pe care a votat, trebuie sa se lege cumva lucrurile.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 07:38 PM |
|