IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 247 248 249 250 251 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
rozy
post Feb 17 2009, 11:49 PM
Post #2481

Musafir

Pai in ochii mei,tu esti principalul suspect. Cine ar fi vrut mai mult sa-i inchida gura? Ar mai fi si posibilitatea ca cineva sa o omoare pe Kary doar ca sa ne puna pe noi pe capul tau,ca sa scape fara probleme si de tine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 17 2009, 11:53 PM
Post #2482

Musafir

Albinutza cica s-a dus la culcare fuga fuga inainte sa scrie Angel povestea, da? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si nu mi-o raspuns la intrebare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
rozy
post Feb 17 2009, 11:55 PM
Post #2483

Musafir

Creca fac si eu acelasi lucru,si maine va dau votul meu,inainte sa plec la munca.

+Quote Post
Lexie
post Feb 17 2009, 11:55 PM
Post #2484

Musafir

Cam asta vroiam si eu sa spun, pentru ca ar bate prea mult la ochi sa o ucid pe Kary, mafiot fiind. E clar ca in capul meu ar pica toate acuzatiile, ceea ce probabil se va si intampla.

Avand in vedere faptul ca m-ai acuzat, dar ai gandit si corect, pe tine te exclud de pe lista mea de suspecti momentan. Ai fost singura care a votat-o pe Kary, ma gandesc si ca partenerul tau mafiot ar fi incercat sa voteze Kary.

Pendulez intre Scorpi, Albi si Lilisor. Mafiotii/mafioata nu m-au ucis in noaptea asta, desi ma asteptam, dintr-un motiv simplu: noaptea au omorat-o pe Kary, iar ziua vina cade asupra mea si ma omoara prin votul cetatenilor. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

LE: Ne reculegem maine, la morning meeting. Noapte buna!

This post has been edited by Lexie: Feb 18 2009, 12:01 AM

+Quote Post
Lilisor
post Feb 18 2009, 12:05 AM
Post #2485

Musafir

Da, nici eu nu cred ca e Lexie, si faptul ca Rozy ii ia apararea inseamna ca nici ea nu e... Pe mine puteti sa ma excludeti, eu nu am tinut cu nimeni, am incercat doar sa-mi dau seama cine ar fi. Ramane Albi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , chiar daca a votat-o pe Jo si ... Scorpi, care iarasi nu cred ca e (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Maine dimineata o sa mai vedem ce si cum, ca vad ca Albi s-a culcat si nu poate sa mai zica nimic, asta daca intr-adevar s-a dus la culcare.

+Quote Post
Lilisor
post Feb 18 2009, 09:21 AM
Post #2486

Musafir

Neatza... Eu sunt prima in firma? Ma duc sa-mi fac de cap cu baiatul de la cafea (IMG:style_emoticons/default/322.gif) !

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 18 2009, 10:04 AM
Post #2487

Musafir

Clar, in momentul asta toata lumea e suspecta. Inclusiv io, ca doara si pe mine m-a banuit Kary destul de insistent. Si cele mai "detasate si neimplicate" in eliminarea lui Kary ar fi Albinuta si Lilisor. Lilisor, mama, oare sa nu te fi votat eu fix cand erai mafiot? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (ceea ce n-ar fi exclus la halul in care reusesc eu sa-i bunghesc pe aia raii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ).
Insa eu nu le-as scoate asa repede din ecuatie nici pe Lexie, nici pe Rozy. S-a vrut a fi aruncata vina catre Lexie sau nu?
Prima data eu vreau sa aud ce are de spus Albinuza. Cu cine crezi Albi ca era pereche Jo? Te-am mai intrebat o data. Aceeasi intrebare si pentru Rozy.

+Quote Post
Lilisor
post Feb 18 2009, 10:09 AM
Post #2488

Musafir

Eu sunt detasata in sensul ca stau aici de dimineata poate, poate mai scrie cineva ceva si poate imi dau seama cine-i vinovatul, right? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Daca ar fi vinovata Lexie atunci ar trebui sa fie cu altcineva pentru ca Jo sigur nu era cu ea... Parerea mea e ca ramane Albi sa-si mai dea cu parerea.

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 18 2009, 10:13 AM
Post #2489

Musafir

Tu acum ii tii apararea lui Lexie cum ca nu ai putea fi tu cea care sa vrea sa arunce vina asupra ei?

+Quote Post
angeldust
post Feb 18 2009, 10:19 AM
Post #2490

Musafir

Ce angajati harnici! Nu au luat nici macar o pauza de masa si au ales sa dezbata in continuare problema. Oricum, tuturor le este frica sa mai guste ceva de la cantina, iar fetele merg la baie doar cu insotitor dupa crimele odioase comise in ultimele zile.
Fiti cu bagare de seama insa cu cine va insotiti, caci ar putea fi chiar criminalul cu sange rece. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 247 248 249 250 251 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th June 2025 - 01:26 AM