![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nuu... Ma refeream la faptul ca daca ar fi Lexie mafiotul atunci am matrasit-o pe Jo degeaba, and that's not good! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata.
Daca merg pe teoria ca i s-a facut o inscenare,atunci eu ma gandesc serios la Albi,care ba apare,ba dispare...sta pe burta adica (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Speram ca nu ne-am inselat in privinta lui Jo!
Eu o banuiam pe ea. Kary era banuita alaturi de ea. A fost omorata mititica! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Scorpi, la culcare m-am dus fata! SI acum ma doare capul! Eu incep sa imi inclin atentia asupra lui Lilisor. Acum crede ca e cineva vinovat, acum parca isi schimba parerea. Mi se pare ca o cam da cotita ca sa lase impresia ca se ia dupa popor, si asteapta sa vada incotro ne indreptam noi! Am o groaza de treaba! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-ti inclini atentia bine, iti zic eu. Eu am zis ca astept sa vad cine si ce mai zice pentru ca nu stiu daca mai avem unul sau doi mafioti pe langa noi, deci mi-s nehotarata din prima (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Ia mai bine mai fac o recitire inainte sa plec la facultate sa vad cam de pe cand s-au ales suspectii.
Ah, si daca mai avem politie si a aflat ceva concret sa dea un mic indiciu sa nu ne batem capul degeaba, ca acuma toata lumea parca ar putea fi mafiot... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albinuza, chiar nu stiu ce sa spun in momentul asta. Pentru mine tu esti cea mai suspecta acum. Si nu m-as mira sa fii chiar mana in mana cu cineva care este inca alive. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Votez Albi. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu plec la facultate si o sa lipsesc 3 ore. Las si votul meu Albi, in speranta ca scapam de criminali, dar si mie tare mi-e frica de alte posibilitati... Sper totusi ca asta e alegerea cea mai buna.
Si in cazul ca aveti vreo intentie criminala la adresa mea, sper sa recititi ce am scris si veti vedea ca nu am tinut cu nimeni si mi-am exprimat parerea doar in functie de ce si cum se intampla, fara interese "ascunse". |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
sau ti-ai exprimat parerea convenabil,dupa cum a votat lumea,astfel incat sa fie omorati unul cate unul fara ca tu sa dai de banuit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Uite Lilisor! Tocmai ce spuneam! Tu nu ai o parere, sau incerci sa te prefaci ca nu ai, pentru ca te simti cu musca pe caciula, si cum a votat Scorpi, hop si tu cu votul pentru mine!
Eu zic sa va ganditi bine pentru ca eliminati un cetatean onest! Cu ce v-am dat eu de banuit pana acum? |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am o groaza de treaba (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , trebuie sa tin si locul saracei Chinte care nu mai este printre noi si mi-a lasat o groaza de dosare pe cap. Sper sa vina mai repede seful din strainatate sa faca ordine.
Eu oscilez intre Lilisor si Albi, dar nu ma pot decide asa de usor. Problema e ca Lilisor a aruncat votul si a fugit, fara declaratii nu mai pot cantari situatia. Albi ramane insa prin zona, poate ma ajuta sa make the decision. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vad ca lumea nu mai zice nic,ei atunci dezmortesc eu atomosfera si votez Lilisor
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 01:14 AM |
|