IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 248 249 250 251 252 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Lilisor
post Feb 18 2009, 10:22 AM
Post #2491

Musafir

Nuu... Ma refeream la faptul ca daca ar fi Lexie mafiotul atunci am matrasit-o pe Jo degeaba, and that's not good! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Feb 18 2009, 10:30 AM
Post #2492

Musafir

Neata.
Daca merg pe teoria ca i s-a facut o inscenare,atunci eu ma gandesc serios la Albi,care ba apare,ba dispare...sta pe burta adica (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
albinuza
post Feb 18 2009, 10:31 AM
Post #2493

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata! Speram ca nu ne-am inselat in privinta lui Jo!
Eu o banuiam pe ea. Kary era banuita alaturi de ea. A fost omorata mititica! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Scorpi, la culcare m-am dus fata! SI acum ma doare capul!
Eu incep sa imi inclin atentia asupra lui Lilisor. Acum crede ca e cineva vinovat, acum parca isi schimba parerea. Mi se pare ca o cam da cotita ca sa lase impresia ca se ia dupa popor, si asteapta sa vada incotro ne indreptam noi!
Am o groaza de treaba! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Lilisor
post Feb 18 2009, 10:38 AM
Post #2494

Musafir

Nu-ti inclini atentia bine, iti zic eu. Eu am zis ca astept sa vad cine si ce mai zice pentru ca nu stiu daca mai avem unul sau doi mafioti pe langa noi, deci mi-s nehotarata din prima (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Ia mai bine mai fac o recitire inainte sa plec la facultate sa vad cam de pe cand s-au ales suspectii.
Ah, si daca mai avem politie si a aflat ceva concret sa dea un mic indiciu sa nu ne batem capul degeaba, ca acuma toata lumea parca ar putea fi mafiot...

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 18 2009, 10:58 AM
Post #2495

Musafir

Albinuza, chiar nu stiu ce sa spun in momentul asta. Pentru mine tu esti cea mai suspecta acum. Si nu m-as mira sa fii chiar mana in mana cu cineva care este inca alive. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Votez Albi.

+Quote Post
Lilisor
post Feb 18 2009, 11:10 AM
Post #2496

Musafir

Eu plec la facultate si o sa lipsesc 3 ore. Las si votul meu Albi, in speranta ca scapam de criminali, dar si mie tare mi-e frica de alte posibilitati... Sper totusi ca asta e alegerea cea mai buna.

Si in cazul ca aveti vreo intentie criminala la adresa mea, sper sa recititi ce am scris si veti vedea ca nu am tinut cu nimeni si mi-am exprimat parerea doar in functie de ce si cum se intampla, fara interese "ascunse".

+Quote Post
rozy
post Feb 18 2009, 11:13 AM
Post #2497

Musafir

sau ti-ai exprimat parerea convenabil,dupa cum a votat lumea,astfel incat sa fie omorati unul cate unul fara ca tu sa dai de banuit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
albinuza
post Feb 18 2009, 11:28 AM
Post #2498

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Uite Lilisor! Tocmai ce spuneam! Tu nu ai o parere, sau incerci sa te prefaci ca nu ai, pentru ca te simti cu musca pe caciula, si cum a votat Scorpi, hop si tu cu votul pentru mine!
Eu zic sa va ganditi bine pentru ca eliminati un cetatean onest!
Cu ce v-am dat eu de banuit pana acum?

+Quote Post
Lexie
post Feb 18 2009, 11:36 AM
Post #2499

Musafir

Am o groaza de treaba (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , trebuie sa tin si locul saracei Chinte care nu mai este printre noi si mi-a lasat o groaza de dosare pe cap. Sper sa vina mai repede seful din strainatate sa faca ordine.

Eu oscilez intre Lilisor si Albi, dar nu ma pot decide asa de usor. Problema e ca Lilisor a aruncat votul si a fugit, fara declaratii nu mai pot cantari situatia. Albi ramane insa prin zona, poate ma ajuta sa make the decision. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
rozy
post Feb 18 2009, 11:59 AM
Post #2500

Musafir

Vad ca lumea nu mai zice nic,ei atunci dezmortesc eu atomosfera si votez Lilisor

+Quote Post

465 Pages V  « < 248 249 250 251 252 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th June 2025 - 01:14 AM