IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Lexie
post Jan 22 2009, 02:44 PM
Post #251

Musafir

Si eu cred ca saracuta Rozy era politista sub acoperire, altfel nu era atata liniste din partea organelor legii. Fara politist noi ce ne facem?

Si totusi eu am totusi o nedumerire: Fanny si Teo sunt tare tacute, linistite, nu se amesteca prea mult in omorul scandalos ce a avut loc. Poate sunt ceva informatii pe care le tainuiesc, le-am cam vazut susotind pe la colturi aseara. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Jan 22 2009, 02:51 PM
Post #252

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Lexie, las-o moarta ca macane!
Tu vorbesti, care ai zis cateva cuvinte doar? Dispari ca magaru-n ceata si apoi vi si trantesti placinta.
Szi mama, cred ca au ceva personal cu noi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jan 22 2009, 02:54 PM
Post #253

Musafir

Mda, deci eu votez TEO . Ma sustine cineva? Sau daca vreti pe Szi, ma sucesc, dar daca nu ati vrut prima oara incep si io sa ma indoiesc daca se merita efortul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) TEO pare un mafiot mai diabolic si mai periculos. Poate cine stie, vom reusi sa avem iar o noapte fara nici o victima.

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 22 2009, 02:55 PM
Post #254

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Dap, e clar. Oricum, timpul ne va da dreptate.

Pai, ce votam, daca nu a murit nimeni? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Ma duc sa mai citesc o data regulile.

+Quote Post
angeldust
post Jan 22 2009, 02:56 PM
Post #255

Musafir

PAi nu a murit nimeni pt ca a fost salvat de doctor, altfel nu avea cum sa nu moara nimeni, Watson (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Deci votam pe cine matrashim pentru tentativa.

+Quote Post
Lexie
post Jan 22 2009, 02:58 PM
Post #256

Musafir

Teo, unii oameni mai merg si la serviciu, nu traim toti pe spatele lui Pablo, asa, ca tine.
Ai de toate, blanuri, excursii, pentru ce ai fi vrut sa o omori pe Rozy daca nu pentru bani? Cred ca erai geloasa pentru faptul ca Pablo al tau umbla din floare in floare. Ma apropii de adevar? (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jan 22 2009, 02:59 PM
Post #257

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Da da !

Angel radios, tu care ne aburesti de ne doare capul, tu cum pledezi ?

+Quote Post
angeldust
post Jan 22 2009, 03:01 PM
Post #258

Musafir

V-am cam aburit ce-i drept (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa incercati sa ma omorati (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) degeaaaaaaaaaaaabaaaaaaaa
I'm evil.
Zic sa va grabiti cu votarea ca povestitorul ne pleaca la 5.

+Quote Post
Fanny
post Jan 22 2009, 03:05 PM
Post #259

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Eu nu mai sunt asa convinsa de Teo ca ieri. Lexie imi pare mata blanda, care acuza, dar nu cred nici eu ca-i vinovata. De fapt, sunt singurele doua care nu se ascund in spatele anonimatului (desi asa era regula).
cetateanu prost e cetatean cinstit. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cred ca echipa e intre Rox si Szi. Sau Szi si Angel. Asta in cazul in care mafioatele sunt intregi si nu injumatatite prin decesul lui scorpi.

Imi mentin votul de sesiunea trecuta Szi!

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 22 2009, 03:07 PM
Post #260

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eu zic asa: dintre fetele astea care apar rar pe aici, Rox n-are cum sa fie, ar fi prea evident sa fie tot ea mafioata. Pe Lexie am urmarit-o si eu, ca am vazut ca nu e invisible, dar n-am vazut nimic suspect. In schimb, pe Fanny n-o cred ca e prea ocupata sa isi castige painea. Asa a facut si Chinte data trecuta ca ea n-are laptop acasa si cand colooo....
Si parca am inteles ca se iubea de mama focului cu profesorasul Scorpi. Probabil ca si pe biata Rozy tot impreuna au ucis-o. Au lucrat-o pe la spate, biata de ea. Nu le-a ajuns ca au tradat-o, au mai si omorat-o.

LE: da, da, acum vrei sa o dai la intors. Nu ne pacaleesti!

Votez Fanny

+Quote Post

465 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 01:26 AM