![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu cred ca saracuta Rozy era politista sub acoperire, altfel nu era atata liniste din partea organelor legii. Fara politist noi ce ne facem?
Si totusi eu am totusi o nedumerire: Fanny si Teo sunt tare tacute, linistite, nu se amesteca prea mult in omorul scandalos ce a avut loc. Poate sunt ceva informatii pe care le tainuiesc, le-am cam vazut susotind pe la colturi aseara. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Lexie, las-o moarta ca macane!
Tu vorbesti, care ai zis cateva cuvinte doar? Dispari ca magaru-n ceata si apoi vi si trantesti placinta. Szi mama, cred ca au ceva personal cu noi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda, deci eu votez TEO . Ma sustine cineva? Sau daca vreti pe Szi, ma sucesc, dar daca nu ati vrut prima oara incep si io sa ma indoiesc daca se merita efortul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) TEO pare un mafiot mai diabolic si mai periculos. Poate cine stie, vom reusi sa avem iar o noapte fara nici o victima.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Dap, e clar. Oricum, timpul ne va da dreptate.
Pai, ce votam, daca nu a murit nimeni? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ma duc sa mai citesc o data regulile. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
PAi nu a murit nimeni pt ca a fost salvat de doctor, altfel nu avea cum sa nu moara nimeni, Watson (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Deci votam pe cine matrashim pentru tentativa.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, unii oameni mai merg si la serviciu, nu traim toti pe spatele lui Pablo, asa, ca tine.
Ai de toate, blanuri, excursii, pentru ce ai fi vrut sa o omori pe Rozy daca nu pentru bani? Cred ca erai geloasa pentru faptul ca Pablo al tau umbla din floare in floare. Ma apropii de adevar? (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Da da !
Angel radios, tu care ne aburesti de ne doare capul, tu cum pledezi ? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
V-am cam aburit ce-i drept (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa incercati sa ma omorati (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) degeaaaaaaaaaaaabaaaaaaaa
I'm evil. Zic sa va grabiti cu votarea ca povestitorul ne pleaca la 5. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu nu mai sunt asa convinsa de Teo ca ieri. Lexie imi pare mata blanda, care acuza, dar nu cred nici eu ca-i vinovata. De fapt, sunt singurele doua care nu se ascund in spatele anonimatului (desi asa era regula).
cetateanu prost e cetatean cinstit. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca echipa e intre Rox si Szi. Sau Szi si Angel. Asta in cazul in care mafioatele sunt intregi si nu injumatatite prin decesul lui scorpi. Imi mentin votul de sesiunea trecuta Szi! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu zic asa: dintre fetele astea care apar rar pe aici, Rox n-are cum sa fie, ar fi prea evident sa fie tot ea mafioata. Pe Lexie am urmarit-o si eu, ca am vazut ca nu e invisible, dar n-am vazut nimic suspect. In schimb, pe Fanny n-o cred ca e prea ocupata sa isi castige painea. Asa a facut si Chinte data trecuta ca ea n-are laptop acasa si cand colooo....
Si parca am inteles ca se iubea de mama focului cu profesorasul Scorpi. Probabil ca si pe biata Rozy tot impreuna au ucis-o. Au lucrat-o pe la spate, biata de ea. Nu le-a ajuns ca au tradat-o, au mai si omorat-o. LE: da, da, acum vrei sa o dai la intors. Nu ne pacaleesti! Votez Fanny |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:26 AM |
|