![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu acum ma duc acasa! Revin cam intr-o ora juma!
Is cu ochii pe voi! Mafioatelor!!! |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi cuplul Rozy - Lexie l-ai desfiintat, iar cuplul Rozy - Eu iarasi l-ai desfiintat, raman Rozy - Jo, care daca te uiti in urma ai vedea ca Jo a banuit-o pe Rozy, deci nu are cum sa fie... sauuuuu (revelatie) ai putea fi totusi cu Lexie si sa incerci sa o infunzi pe Rozy....
Gata, ma declar autonaucita (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, cred ca mi-am dat seama de ceva.
Dar intai iti raspund la intrebarile tale: Cuplul Rozy- Lexie l-am desfiintat pentru ca Lexie tocmai a votat-o pe Rozy. Si cuplul Rozy-Tu l-am desfiintat pentru ca Rozy te-a votat pe tine ceva mai devreme. Anyway .. n-ar fi prima data cand mafiotul isi voteaza partenera ca macar unu sa scape de banuieli. Asta e adevarat. No, fiti atenti, copii ca m-am tot uitat si am o banuiala. M-am tot uitat cum a jucat Kary si cred ca spre nenorocirea noastra ea era police. Si cred ca asta i-a adus asa repede sfarsitul. Ceea ce probabil au banuit si mafiotii sau mafiotul si pac!. Kary a sarit in capul lui Lexie la inceput apoi s-a luat de unu de altul cate un pic si la final a votat clar Lexie. Desi pe tot parcursul jocului ulterior a lasat-o in pace. Ca sa nu mai zic ca Lexie a si sarit ca arsa cand s-a luat cineva de ea. Noaptea politistul moare (primul vanat intotdeauna). Si na, nu se poate sa fie Lexie .. e o inscenare. Sigur ca da. Se pare ca cineva ne face din umbra si noi toate o plangem ca vaaai, ce ti s-a mai inscenat .. ofof maimai. Ma gandesc ca (,) Kary a aflat noaptea de Lexie si apoi a tot incercat sa investigheze sa vada cu cine ii. Insa, Lilisor, draga, eu o banuiesc pe Lexie ca ar fi cu tine. Nu de alta, dar Lexie "statea pe ganduri daca sa o voteze pe Albi sau pe tine", o voteaza pe Albi.. Albi se declara doctor si ca sa vezi minune.. nu te voteaza pe tine. O voteaza pe Rozy. Pe care nici nu o banuia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu aici m-am bulversat total ca ma gandeam si la cuplul Rozy - Lexie (isi cam luasera apararea la un moment dat), dar acum cred ca m-am prins de smecherie. Si acum tu ce vrei sa faci, Lilisor? Mi se pare mie sau vrei sa ma manipulezi sa o votez pe Rozy (sa-ti demonstrez ca nu is mafiot cu ea, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Ha, ca nu ti-ai gasit cu cine. Vezi ca m-am prins (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) n-am cazut in plasa. Votez Lexie. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi poate nu m-a votat pe mine pentru ca mi-s cetatean cinstit,acum bine nu esti tu cu Lexie asa cum mi-a plesnit mie revelatia in cap, dar sunt convinsa ca nici Jo nu era mafiot, si zi tu cu cine ar putea fi Lexie, ca eu sigur nu-s mafiot. Si daca ai observat trendul e de a ma lasa in viata, ca eu oricum ma argumentez pana ma zapacesc si singura. Si da, si eu m-am gandit ca e Kary police, de aia ma si temeam sa nu fi fost ea matrasita, chiar cat eram pe drumuri ma gandeam ca eu is victima urmatoare si il grabesc pe al meu acasa degeaba (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .
PS : poi nu incercam sa te conving sa o votezi pe Rozy, tocmai ce mi se facuse o conexiune de neuroni ca ai putea de fapt sa fii cu Lexie (IMG:style_emoticons/default/excl.gif) si sa incerci sa o bagi pe Rozy la interval... Acuma ca ai votat-o pe Lexie.... ii de nashpa, Lexie ramane in picioare, dar daca nu cu tine, atunci cu cine? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu tine, Lilisor! Toti suntem cetateni cinstiti pana la proba contrarie.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si eu spun cam la fel Scorpi! Da astept sa mai vina lumea sa vad ce mai zice! Eu v-am mai zis ca e cel mai dezorientant joc de pana acum!
Si plus de asta o sa mor la noapte daca nu gasim si noi ceva pe aici!!! |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci principala mea suspecta e Lexie si tu zici ca e cu mine??? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bineee, atunci poate la fel de bine sa fie si cu tine! Daca e sa o luam pe rationamente de astea, tare aiurea o sa fie... Banuiesc ca Angel a stiut ea ce face si pe cine pune, ca sa castige mafiotii tura asta, si avand in vedere ca eu is banuita constant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si mai ales am cel putin un vot per joc, iti dai seama ca nu as fi cel mai bun mafiot. Dar nu e asta problema, daca te ajuta cu ceva votez Lexie, si acum hai sa vedem cine e celalalt mafiot (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Brusc, Lexie e principala ta suspecta. Asta dupa ce ieri toata ziua ai spus ca nu crezi ca Lexie e si chiar si azi cand ai devotat-o pe Albi ai spus la fel ca "Lexie pare cetatean veritabil". Cum dai tu cu stangul in dreptul ca orice mafiot prins cu mata-n sac.
Mai, eu am luat in calcul si varianta Lexie-Jo. De ce nu? Pe Jo o banuia toata lumea .. probabil din pura intamplare, nu cu un scop anume... Lexie s-a grabit sa o voteze (mai nou vad ca se practica tare asta cu votatul partenerului ca sa se distraga atentia tuturor) undeva printre primii ca sa nu ramana la urma. Ar fi putut la sfarsit daca aveam pe altcineva sa bage la inaintare sa-si schimbe frumos votul si sa o scape, dar nu prea a mai avut pe cine. Da, buna stategie si asta, nu? Insa, eu tot cred ca nu cu Jo a fost ci cu tine, Lilisor. Chiar daca sari acum sa o votezi cu ardoare. Dar asta o sa vedem. Ca daca acum scapam de un mafiot si totusi nu-i sfarsitul jocului te prindem si pe tine maine. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si uite cum ai fost tu mafiot fix cand m-am gandit eu ca sa nu mai incep fix cu tine. tststs. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi am spus, inainte sa o votezi tu pe Lexie ca m-a palit revelatia, ce sa-i faci vine improptu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , daca ma omorati pe mine, chiar si maine e chiar ca big mistake pentru ca atunci sigur vor castiga mafiotii, eu personal ma stiu onorabila si recunosc ca jocul asta m-a zabaucit complet de cap, se pare ca de la o vreme avem mafioti din ce in ce mai abili, de ne fac sa ne banuim de nu-i adevarat. Nu stiu cine e partenera ei, inainte te banuiam pe tine Scorpi, dar daca nu esti, atunci mari optiuni nu-mi mai raman.
Eu ies la un cico cu credinta ca Lexie e unul dintre mafioti. Daca aveti atat de mari banuieli incat sa credeti ca si eu sunt mafiot, atunci va invit sa o eliminam astazi pe "partenera" mea de afaceri murdare si maine daca mai credeti asta ma autovotez, parole! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Evenimente neasteptate se petrec in cadrul companiei. Tot felul de marturisiri au dat scenariile tuturor peste cap si nimeni nu mai stie ce sa creada.
Colac peste pupaza, intr-o ora isi va face aparitia patronul companiei, asa ca angajatii mai maxim o ora la dispozitie sa voteze si sa incerce sa desluseasca misterul inainte ca patronul sa ii acuze de incompetenta si sa ii concedieze pe toti. Pana acum Lexie - 2 voturi Rozy - 1 vot Lilisor - 1 vot A mai ramas sa voteze Albinuta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 11:09 AM |
|