![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ne joaca mafiotii pe degete rau de tot de data asta. Daca ma omorati pe mine, in noaptea asta mai crapa cineva si sigur maine castiga mafiotii si va fi urat.
Scorpi, cu cata ardoare sustii tu teoria asta, sa-ti explic de ce am votat-o pe Rozy: m-am uitat in urma, am fost decisa sa votez Albi, ceea ce am si facut, apoi a marturisit ca-i doctorul si mi-am schimbat votul. Am fost aproape 100% decisa sa pun Lilisor, dar totusi nu mi-a parut ca e ea mafiotul, ci mai degraba am vazut-o pe Rozy suspecta. Parerea mea e ca Jo a fost mafioata fie cu Scorpi, fie cu Rozy, pe Lilisor n-o vad mafioata. Nu-i asa ca era normal sa votez Lilisor acum ca sa-mi salvez pielea, daca eram noi doua in parteneriat si sa va conving astfel de cat de nevinovata sunt eu? Ei bine, imi mentin parerea si cred ca Rozy e vinovata. Am coloana vertebrala, nu ma inclin dupa cum bate vantul ca sa-mi fie bine. Va veti convinge la sfarsitul jocului ca am spus numai adevarul. Am insa o mareeee banuiala pentru Scorpi, care tine teorii peste teorii si tare mi-e ca ne duce de nas si de fapt ea era in cardasie cu Jo si ne-a condus unde a vrut. Daca e asa, felicitarile mele. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mrgh.. Si Rozy cu Jo ar putea fi, da. Si Liliso-Jo. Insa eu merg pe instinctul sau poate certitidinea lui Kary: Lexie.
Si Albinuza sper ca are un motiv foarte bun pentru care tot taraganeaza votul, respectiv (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Angel, pleci undeva intr-un ceas? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sper ca nu amanam tura asta pe maine dimineta. Chiar sa jucam 3 zile la jocul asta ... si in plus mor de curiozitate.. care sunte-ti, bai, adevaratul mafiot? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
:emoticoncareamenintacavatulburaraudetotdacanuterminatijoculinsearaasta:|
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, intelegerea era ca nu posteaza cei care au parasit jocul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Oki! Eu imi mentiun ideea si VOTEZ LILISOR
De unde atata secs Scorpi??? AH??? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ma distrez si eu. Ca vad ca tot dispari nush unde.
Albi, varianta ta e Lilisor-Jo? Zi-mi niste motive, poate vezi ceva in plus fata de mine. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum procedam acum? Eu si Lilisor suntem la egalitate, iar votul pentru Rozy e dat de mine. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu astept sa se razgandeasca cineva, sa pot incheia treburile. Cineva tre sa se suceasca.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ioi... poimarti terminam asa. Eu mi-as schimba votul, ca si pe Lilisor o banuiesc.. dar daca ii Lexie. Mie mi-e frica ca ii Lexie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) offff
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, nu e Lexie, crede-ma! Nu sunt mafiot, o sa pierdem daca ma scoateti runda asta si nu vreau sa le dam satisfactie mafiotilor. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 10:34 AM |
|