![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
sau sa gaseasca mafioti mincinosi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scoooooooooooorrrrrrrrrpiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! I kill you! (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif)
Am avut eu dreptate cand am banuit-o pe Rozy, am mirosit si ceva la Scorpi dar juca prea sincer ca sa fie mafiot, am zis totusi sa o mai las. A naibii treaba, trebuie sa va felicit, ati jucat foarte bine, ne-ati dus urat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Stiam io! Acu face sor-mea misto de mine!
Da Jo si cu Lilisor au jucat in asa un stil incat te faceau sa le votezi. Io ce sa fac? Ma culc acum. Ma bucur ca nu am apucat sa mor! Noapte buna! |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, daca's incepatoare si voi banuiti pe toata lumea... ce sa fac?(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tre sa invat sa mint, rapid!
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
Cum o zis Rozy, cred ca vreo 3 ture nu ne mai crede nimeni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar pe cuvant ca nu mai sunt mafiot de acum in colo. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da mai si cum m-ati matrasit asa de nevinovata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Eh nu-i bai, cred ca ii clar ca numai mafiot nu ar trebui sa fiu, m-ati iradia din prima (IMG:style_emoticons/default/shoot.gif) . Foarte bine jucat Scorpi, ti-am zis eu ca prea o scoti tu pe Rozy, dar a naibii ce m-ai convins ca nu e ea...
Nu'i nimic, data viitoare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Gata, a intrat virusul! Nu mai pot scapa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! PS : M-am intalnit cu prietena mea la facultate, si ea a jucat Mafia in real life si zicea ca ei nu-i place asa... online, da' azi mi-a zis ca-i faaaiiiinnnn (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Jo, si eu sunt varza la capitolul mintit... cred ca ii clar de ce ne-am condamnat asa de bine! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
scorpireasco, pai tu ti-ai matrasit din prima surata de zodie? (IMG:style_emoticons/default/evilmad.gif)
acum pe bune, excelent ati jucat (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Te-am matrasit ca in jozul de inainte care nu s-o mai desfasurat te pusese Angel mafioso.. si m-am gandit ase io cum is fata tare desteapta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ca tre sa ai un rol important. Oricum in prima seara am avut de ales dintre tine si lilisor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am ales sa imi petrec totusi prima noapte cu Lilisor si sa te matrasim pe tine. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Iar a doua seara m-am zbenguit cu Lexie-sexy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niciodata se pare nu cu cine trebuia. My life's story. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Kary, tu de cine ai intrebat noptile?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai, mai giucam? ca zicea Rozy ca s-ar baga de povestitor .. si asa nu o fost niciodata. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mai vreau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu vreau si daca ne adunam prea putini jucam cu un singur mafiot si sfarsim rapid...
Eu am intrebat de Lilisor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 02:49 PM |
|