![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, se pare ca Rozuy nu se baga insa. Hai sa scrie aci pe forum cine vrea sa joace si vedem apoi cine povesteste in functie de ce se aduna. Poate povestesc eu, dar numai dupa ora 6. Nu tin neaparat insa. Kary, tu nu vrei sa povestesti?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
As putea desi as fi preferat sa joc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar daca nu are nimeni o placere deosebita sa povesteasca ma bag eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
no, deci ma ba bag si eu.. mai vedem pana mai tarziu cine mai sare
Sweeeeeeeeeet? (ea mereu striga la mine ca nu intreb de ea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu ma bag, doar nu o sa te las fara om pe care sa-l votezi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Acum sa vedem care si cum ne adunam...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu ma bag doar incepand de deseara dupa 9.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic sa incepem pe seara (asta daca se aduna persoane si atunci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) cand toata lumea se linisteste pe la case...
Pana acum Scorpi, Jo, Lili, io... Later edit: Bun atunci si Angel Sooo suntem deja 5 |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai, cine se mai baga?
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si cine povesteste?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Povestesc eu, jucam in 6? Un singur mafiot? Sau iese o panarama? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 08:20 PM |
|