![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda apar eu apar eu dupa weekend, dar vaz ca numa' io Si am un somn si tre' sa stau treaza si voi nu vreti... (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu vreau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca incepeti ceva sa-mi dati si mie un pm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-as baga si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma ofer eu povestitor daca sunteti de acord (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Astept pm cu doritori... Nu va imbulziti totusi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
S-o adunat ceva lume? Daca prima tura o sa fie azi m-as baga si eu.. dar maine cam problem la mine in timpul serviciului ca tre sa rezolv niste trebi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Voi doua veti fi inscrise din oficiu la grupul de terapie post-Mafia. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Scorpi te inscrii azi si joci vineri la ritmul in care sunt doritori |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Super, atunci ma inscriu la jocul de maine seara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, nici in seara asta nu ne adunam? Amu cat ii frig afara si urat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szi? Sweet? lexie? jo? Kary? Albina? Rozy? Angelica unde e? Fanny? Chinte? Invi? Lilisor? fetele de peste ocean? (jucam eventual numai seara, works for me (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Cred ca in curand mergem amandoua de manuta la Fanny sa ne vindece de sindromul Mafia. Nu sunt bre' doritori s'au plictisit au treburi...
Si frig afara poate la tine, la mine este soare si bine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 12:09 AM |
|