![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba, va las tema de casa pentru cand ajung si eu pe la casi (pe la ora 8 adica) sa va inscrieti aci care vreti sa ne jucam. Hai, nu ma mai enervati (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Adunaaa-rea! Drepti!
Repede repede la apel! Ce tot mar ce tot car? Szi Sweet Lexie Karry Angel Jo Albina Rozy Fanny Chinte Invi Lilisor Doctoreasa Teo Kalu altii noi. Repede aici motivul si cauza absentei, scuzele de rigoare, numaru de la pantofi, tat. Pai da? Kary, mergem amanoua de manuta la Fanny si o luam pe sus la joc. Eu inca nu imi constientizez dependenda, is un caz mai grav. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu nu pot, plec din oras, abia dupa 8 martie ma linistesc.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pe mine bagati-ma daca e oricand, imi fac io vreme cumva (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu vreau sa joc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ! Daca'i cu asteptat ma bag si eu numa sambata o sa fie cu problema ca trebuie sa ma duc la o cununie civila, dar in rest... se face timp (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu vreau sa joc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ! Daca'i cu asteptat ma bag si eu numa sambata o sa fie cu problema ca trebuie sa ma duc la o cununie civila, dar in rest... se face timp (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici saptamana asta Mafia... Eu fac ultima strigare si ma ofer si povestitor pana maine seara (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
Sal'tare fetili. Eu acum mi-am facut cont, special pentru mafia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Se mai aude ceva????
Pentru urmatorul joc stau pe bara oricum, ca vreau sa mai bajbai putin forumul si sa vad cu ce se mananca trebile p'aici ca nu-s in stare sa introduc informatiile de profil (poate ma descurca si pe mine cineva binevoitor (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) ) , plus ca vreau sa mai studiez putin tacticile. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) So, cand incepeti urmatorul macel? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ne giucam copii? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yes yes yes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si scorpirescu. Am trimis cateva pm-uri, dar nu raspunde inca nimini.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 10:54 PM |
|