![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ma gioc si io daca sunt doritori
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Joaca si Jo. Suntem 5. Mai tre 4 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am trecut de jumatate. Yuppy.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pana la vara in concediu ne strangem 9...Sau hai sa fiu indulgenta, pana la Paste......................le cailor (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Gioc si io (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu!!! Pana ne strangem numai bine ma nenoroceste dentistul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt 6 jucatori inscrisi pana acum: subsemnatul, Rozy, Angel, Lilisor, Albi, Jo
Prezideaza .. Povesteste adeca Kary. trimiteti pm la ea pentru confirmare si mai asteptam rapid inca 2 personi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) haideti ca puteti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Chinte si Lexie is ocupate perioada asta.. eh (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu stiu de Sweet ca nu raspune, dar vineri zicea ca s-ar baga daca se organizeaza. Poate Invi.. Altcineva? kalu? dr-wise? phillia? .. cine mai vrea? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
no... daca n-aveti oameni, pot incerca si eu... am mai jucat mafia in real life o data sau de doua ori, dar acum mult timp... sper sa ma descurc, ca online e mai ciudat pentru ca nu poti "citi" comportamentul non-verbal al persoanelor... am citit primele voastre jocuri si ultimul si am fost sigura de scorpi tot jocu, intr-adevar oscilam intre scorpi-lexie si scorpi-rozy... asa ca sper sa ma descurc si ca participant...
so... daca ma lamureste un suflet bun si pe mine cu detaliile tehnice ale jocului (ma refer la partea cu PM-urile... stiu cum le trimit, dar nu stiu unde le primesc, unde imi arata ca am primit) ma pot baga... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai...m-as baga si eu, de dragul vremurilor trecute. Dar va spun de pe acum ca lipsesc motivat uneori. Oricum, n-o sa va tin jocu-n loc.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doamnelor si domnisoarelor ( ca domni nu avem) daca intr'un anumit interval de timp ( cat imi vine mie pe chelie) nu se ofera a9a persoana dau drumul asa la joc. O sa scot streperitza pentru ca in 7 jucatori daca mafiotii fac si streptize cetatenii adio sanse de castig...
Astept pm'uri... Pana acum o consider doar pe Roxa inscrisa ca doar ea mi'a trimis pm... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lollypopsy cica vrea, dar are postare pe preview si io nu pot sa o fac vizibila ca am probleme cu browserul.
Dar tre sa isi dea Maat acordul, daca are voie sa trimita PM-uri fiind un membru asa nou. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 05:02 AM |
|