IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 259 260 261 262 263 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
angeldust
post Mar 2 2009, 07:44 PM
Post #2601

Musafir

ma gioc si io daca sunt doritori
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 2 2009, 08:51 PM
Post #2602

Musafir

Joaca si Jo. Suntem 5. Mai tre 4 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am trecut de jumatate. Yuppy.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 2 2009, 09:40 PM
Post #2603

Musafir

Pana la vara in concediu ne strangem 9...Sau hai sa fiu indulgenta, pana la Paste......................le cailor (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 2 2009, 10:29 PM
Post #2604

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Gioc si io (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Lilisor
post Mar 3 2009, 09:58 AM
Post #2605

Musafir

Si eu!!! Pana ne strangem numai bine ma nenoroceste dentistul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 3 2009, 01:59 PM
Post #2606

Musafir

Sunt 6 jucatori inscrisi pana acum: subsemnatul, Rozy, Angel, Lilisor, Albi, Jo

Prezideaza .. Povesteste adeca Kary. trimiteti pm la ea pentru confirmare si mai asteptam rapid inca 2 personi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) haideti ca puteti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Chinte si Lexie is ocupate perioada asta.. eh (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu stiu de Sweet ca nu raspune, dar vineri zicea ca s-ar baga daca se organizeaza. Poate Invi.. Altcineva? kalu? dr-wise? phillia? .. cine mai vrea?

+Quote Post
Lollypopsy
post Mar 3 2009, 03:12 PM
Post #2607

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 5,983

no... daca n-aveti oameni, pot incerca si eu... am mai jucat mafia in real life o data sau de doua ori, dar acum mult timp... sper sa ma descurc, ca online e mai ciudat pentru ca nu poti "citi" comportamentul non-verbal al persoanelor... am citit primele voastre jocuri si ultimul si am fost sigura de scorpi tot jocu, intr-adevar oscilam intre scorpi-lexie si scorpi-rozy... asa ca sper sa ma descurc si ca participant...
so... daca ma lamureste un suflet bun si pe mine cu detaliile tehnice ale jocului (ma refer la partea cu PM-urile... stiu cum le trimit, dar nu stiu unde le primesc, unde imi arata ca am primit) ma pot baga... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Mar 3 2009, 03:36 PM
Post #2608

Musafir

Bai...m-as baga si eu, de dragul vremurilor trecute. Dar va spun de pe acum ca lipsesc motivat uneori. Oricum, n-o sa va tin jocu-n loc.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 3 2009, 03:44 PM
Post #2609

Musafir

Doamnelor si domnisoarelor ( ca domni nu avem) daca intr'un anumit interval de timp ( cat imi vine mie pe chelie) nu se ofera a9a persoana dau drumul asa la joc. O sa scot streperitza pentru ca in 7 jucatori daca mafiotii fac si streptize cetatenii adio sanse de castig...

Astept pm'uri... Pana acum o consider doar pe Roxa inscrisa ca doar ea mi'a trimis pm...

+Quote Post
angeldust
post Mar 3 2009, 03:50 PM
Post #2610

Musafir

Lollypopsy cica vrea, dar are postare pe preview si io nu pot sa o fac vizibila ca am probleme cu browserul.

Dar tre sa isi dea Maat acordul, daca are voie sa trimita PM-uri fiind un membru asa nou.

+Quote Post

465 Pages V  « < 259 260 261 262 263 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 30th June 2025 - 05:02 AM