![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca nu i se activeaza pm'ul sa'i dea cineva id'ul meu daca se poate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
S-a ridicat preview-ul. Ar trebui sa ii mearga si pm-ul.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumim Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Deci astept pm'uri. Pana acum au trimis Roxa si Albi. De la Scorpi, Angel si Loly nu'i nevoie pentru ca stiu eu ca joaca sigur. Rozy, Lili, Jo? Later edit: a trimis si Rozy pm |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
hai mai una sau doua persoane si we're in the game (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo nu raspunde, i'am trimis pm. Lili cred ca este la dentist. Lui Loly i'am trimis mail dar niciun raspuns...
Au confirmat Scorpi si Jo. Astept vesti de la Lili si Loly |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
iuhuu.. incepem in seara asta. Ca lilisor o promis ca joaca si probabil tre sa se intoarca de la dentist, iar loly parea chiar doritoare. Scorpirescu nu o sa fie online intre 18-19.30 .. in rest i'm all yours.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
am raspuns.. joc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar vad ca a aparut un personaj nou? ce-i chestia asta cu stripperita? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
gata s-a lamurit dilema... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) astept sa incepem |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Liliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii where are you? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
da cati "estem" mai? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Esteti mai destui. Doar ca daca apare si Lili o sa fi'ti 8 jucatori. In caz ca unu moare ramaneti 7, sooo numa bine penttu votare si sanse egale intre mafioti si cetateni.
La ora 8, ora din Romania cu Lili sau fara dau drumul la poveste... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 08:43 AM |
|