![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
super.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Adicatelea la 7 la noi nu? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da. Daca nu e bine spune si gasim solutii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
E bine!
Eu ajung pe la 7 si ceva acasa de la munca! |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, ii bun. Eu ma duc sa vizionez niste filme pana una alta.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu credeam ca incepem de pe la 16. La 20 ii fac baita Sarei si la 21 adoarme. De regula, atunci trag si eu pe dreapta.
Deocamdata nu ma retrag, vad eu cum descurc si cu Mafia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca vad cum ma invart si poate dau drumul mai repede la joc.
Oricum cred ca o sa se joace relaxat, asa ca nu'i bai, fiecare joaca cand si cum poate. Este si maine o zi (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
O aparut scorpirescu. Este tata lumea?
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieste! Hai incepe! Hai incepe!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
A fost odata ca niciodata ca daca nu ar fi fost nu v'as mai povesti io acu'...
Intr'o lume indepartata la o margine de lac (unde broasca face oac oac si ratusca mac mac mac) intr'o noapte senina plina de stele si cu luna plina linistea sufletelor ce animau oaza de soare a fost tulburata de tipete si zarva la aflarea unei mari nenorociri. Ursoaica Rozy a fost gasita spanzurata de copacul fericirii, marul minune,sursa de hrana cea mai importanta a patrupedelor prietenoase ce jurasera sa tina dieta Montignac pe viata... Sa se fi saturat ursoaica de viata de vaduva dupa ce marele rege Ursulache Wentworth Miller sotul ei si'a dat duhul cu un an in urma?! Sa fi atentat cineva la viata ei?! Sa fi dorit careva sa spuna ceva prin moartea in copacul fericirii?! Intrebari, teama, dubii la care patrupedele padurii se chinuie acum sa gaseasca raspunsuri... Se intalnesc la sfatul popular pentru a dezlega misterul: hipopotamul Angel, girafa Jo, zebra Loly, maimutica Roxa, veverita Scorpi si pinguinul Albi (IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/mad-ok.jpg) ps: Nu exista stripperita Loly isi scuza pentru putin timp absenta Eu ma scuz pentru povestea fara inspiratie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bafta! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 10:08 AM |
|