![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Taman pe mine m-ai facut hipopotam bre? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ursoaica Rozy era un suflet mare si o minte iscusita....dar si perversa din cale afara uneori. Ca si acum ceva vreme cand a dus-o de nas pe pinguina Albi sa o creada mai inocenta decat este. Nu spun mai multe, dar toata padurea stie deja poveste si shushotesc pe la colturi cum ca Albi ar fi urzit aceasta razbunare de multa vreme. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu bag mana in foc ca-i veverita de vina. De acu o suspectez de fiecare data, ca prea bine se ascunde prin toate scorburile si n-o vede nimeni niciodata. Si cum nimeni nu poate confirma unde a fost, ca-i tot timpul singura, pare-mi-se mie ca tot coace ea ceva.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu cumva Jo tu esti cea care a dat o mana de ajutor pinguinului sa agate funia de copac? Ca tu esti inalta asa, fiind girafa, nu cred ca pinguinul s-ar fi descurcat singur (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Poor bear! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Pinguinul Ping Ping e absolut terminat! Ping Ping nu e razbunator! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Eu ma gandesc la maimutica Roxa. E acum dupa nastere, depresia alea alea... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
scorpirescu are probleme serioase de identificare. Tot timpu o crezut ca ii catzal si s-o trezit peste noapte .... what? veverita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
No frate, ce sarira unii hop top in capul meu si nici nu aparusem inca la sedinta. Tz tz tz. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) veveritescu cuminte de data asta. Oare cine l-o casapit pe ursu mare si greu si l-o agatat de copac? |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai io-s cat casa! Nu ma vedea jumate de jungla daca eram acolo? Asa...veverita mica, agila... n-o vede nimeni. Da` pinguinul ce cauta frate in jungla? Ca nu-i locul lui aici... zici tu angel ca a venit cu ganduri de razbunare?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai mai mai .. sa fi incercat kary sa ne pacaleasca facand-o pe roxy mafiot? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ar fi o idee ... cine-ar banui?
Bei girafa, veverita dragutza si cuminte eu. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa, lasa, am vazut eu ce bine disimulezi. Nu te mai cred in veci!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragi animalute, io, maimutica, abia ce mi-am dus maimutoiul mic la culcare dupa baita. D-aia intarziai un pic la adunare. Asa ca nu va grabiti sa-i suspectati pe cei nevinovati. Degeaba ma banuiti de depresii etc., ca io nu-s maimutica din aia comuna.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da da, Roxi, creca am mai auzit eu din astea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De data asta nu-s mafiot, Jo. Dar daca esti asa convinsa voteaza-ma. I dare you. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pe de alta parte si tu ai destula experienta ca sa fi primit rol din asta complicat.. nu-i asa? Angel, nu cumva tu l-ai urcat pe urs in copac? Grasunule! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 01:12 PM |
|