![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lupu` isi schimba blana... da` naravu ba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu votez inca nimic, sa vedem ce concluzii se trag in urma sfatului. Da` tu esti suspectu principal deocamdata, ca esti cu antecedente!
Din pacate, girafa trebuie sa dispara vreo ora doua, ca este solicitata de domnul giraf pentru rumegarea la comun a unei frunze sub lumina lunii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu nu stiu pe cine sa votez deocamdata, ca vad ca lumea-i rezervata. Dar mai stiu ca trebuie sa nominalizez pe cineva inainte sa plec la somn. Adica ma decid in maxim 15 min.
D-soara hipopotam pe unde umbli? Esti curata? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
sunt curata ca numa ce m-am spalat pe cap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Io o banuiesc pe JO (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si pe albi in egala masura (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) I cannot decide |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si maimutica s-a spalat pe cap. Astept sa se usuce natural (la briza junglei), ca nu mai bag foehnul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
La Albi ma gandeam si io. Ca prea sta linistita. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
si marmota s-o spalat pe cap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
ioi, ce ma distrez! Kary, nota 10! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mai degraba ma gandeam la Jo, la albi am o mica urma de indoiala totusi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apropo de Jo, va anunt de pe acum ca nu stiu cum joaca. N-am citit editiile care s-au mai desfasurat in lipsa mea, asa ca ma bazez pe spiritul vostru de detectivi.
Intrucat mor de somn, votez Albi. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, tu mereu ai citit-o pe Roxy daca e mafiot sau nu. Ce zici tura asta ca eu pe ea ma gandeam sa o votez.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inca nu sunt convinsa nici ca e nici ca nu e, dar daca e ar putea fi cu JO
asa ca io votez JO |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mai, Ping Ping cinstit! Gateste muzei. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Si io tot la maimutica ma gandesc. De fapt am zis de prima data. Mainutica a votat asa... si a plecat la maimutica mica repede! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 03:49 PM |
|