IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 264 265 266 267 268 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
scorpirescu
post Mar 3 2009, 10:07 PM
Post #2651

Musafir

Nu stiu ce sa zic ... Raman la banuiala mea ca ea ar putea fi cel mai putin suspectata, deci o deghizare buna a mafiotului.
Votez Roxy. Insa ma mai gandesc. Ar putea fi si cu Jo cum zici tu, si cu Lolypop si chiar si cu tine.
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Mar 3 2009, 10:10 PM
Post #2652

Musafir

scorpi deci esti sigura ca ar putea fi oricine in afara de albi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) how come?

+Quote Post
kary_pink
post Mar 3 2009, 10:15 PM
Post #2653

Musafir

Se stie faima animalutelor, deh doar au jucat in Madagascar, doar pentru mintea lor iscusita si trupul lor hranit sanatos au fost alese. Ca un puzzle cu toate piesele imprastiate, animalutele au privit moartea reginei Ursoaice ca o adevarata infruntare si dupa gandiri in profunzime si legari de detalii au decis ca surata lor a fost omorata!
(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/1-4.jpg)

Procesul a inceput dar greutatea aflarii adevarului atarna peste umarul lor deoarece toti sunt acuzati toti sunt nevinovati... (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 3 2009, 10:18 PM
Post #2654

Musafir

Pai pentru ca a votat Albi.

+Quote Post
angeldust
post Mar 3 2009, 10:29 PM
Post #2655

Musafir

pai de ce esti asa sigura ca e Rox si nu Albi?

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 3 2009, 10:45 PM
Post #2656

Musafir

Pai nu-s. Asa m-am gandit eu ca poate s-a gandit Kary ca Roxy ar fi cea mai putin de suspectat fiind ocupata etc. De ce? Tu esti sigura de Jo? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ii cam iei apararea lui Roxy sau mi se pare mie? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Jo
post Mar 3 2009, 10:46 PM
Post #2657

Musafir

No, eu asa stiu sa joc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Ca tot timpul ma banuieste toata lumea si io` n-am nici o treaba. Tre sa iau lectii de la scorpireasca, ca pe ea nu o banuie nimeni niciodata, asa bine joaca.
Eu votez scorpirescu, ca prea-mi da de banuit.

+Quote Post
angeldust
post Mar 3 2009, 10:51 PM
Post #2658

Musafir

scorpireasco tu mi-ai cerut parerea vis-a vis de Rox, acu ca ti-am oferit-o nu iti mai convine ca nu e ce vroiai tu sa auzi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nu sunt deloc sigura de Jo, dar asa cum si ea recunoaste, mereu joaca de parca ar fi vinovata. Si pan acum ea si cu Albina mi se par ca joaca de parca ar fi vinovate.

Iote ca a aparut si Lolly zebra, poate ne lumineaza ea cum sta treaba.

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 3 2009, 11:03 PM
Post #2659

Musafir

Eu pe bune ti-am cerut parerea despre Roxy ca stiu ca tu o citeai imediat.

No, cum sa-i explic la Jo ca nu-s mafiot? Nu ma mai crede nimeni brusc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) tare-s mic si necajit ...

+Quote Post
Lollypopsy
post Mar 3 2009, 11:06 PM
Post #2660

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 5,983

scuzati-mi absenta, zebra a stat sa numere... vrea sa afle daca e neagra cu dungi albe sau alba cu dungi negre... si cum a numarat p'aci printre posturi, a ajuns la concluzia ca de data asta scorpi nu ii pare atat de suspecta... sa fi deghizat kary un mafiot intr-o maimutica cu bebel? oricum in egala masura imi par suspecte respectabilele (sau mai putin respectabilele daca sunt mafioate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) albi si jo... dar si little angel hippo ... inca numar... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ... dar nu stiu de ce primu meu gand e angel si albi... am vazut ca angel ar vota-o pe albi, dar poate fi doar o acuzatie lansata in van ... nu stiu nu stiu... alb cu negru... negru cu alb?!

plus ca jocul trecut toata lumea a suspectat-o pe jo mafiot, sa fi primit acum rolul??? nu cred, nu stiu uff... da, momentan asta e parerea mea, de acord ca albi ar putea fi... dar de angel ce parere aveti?... astept sugestii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 264 265 266 267 268 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 30th June 2025 - 06:38 PM