![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, n-ai scapare. Eu ti-am zis ca de acu` la fiecare joc te suspectez. Eu sigur mor urmatoarea, ca dupa cum se vede nu ma crede nimeni ca-s cetatean cinstit, ca-s mahalagioaica, si lumea are impresia ca daca atac pe cineva sunt eu vinovata. Da` eu vreau sa indrept lumea in directia buna, si voi nu si nu!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Vam luati mereu de micul pinguin!
Dupa cum am mai spus, Ping Ping e nevinovat! Te l'o juro!!!!!!! Eu sunt mereu banuita! De ce oare? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu raman la parerea mea ca Roxy e o maimutica sireata! Si ma gandesc la o alianta cu Veve Scorpi sai Hipo Angel! Dar deocamdata votez: Roxy Acum pinguinul Ping Ping se duce sa faca nani ca e obosit de cat a mers de pe un picior pe altul. Daca ma spulberati, o sa va mariti sansele sa fiti spanzurate in liane sau mai stiu eu ce.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Noapte buna, si cugetati adanc! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
Jo, pari destul de sigura pe ceea ce zici... S-o fi pus Kary tot pe Scorpi mafiosso sa vada daca ne duce de nas si de data asta? E si asta o varianta... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) uffff
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Data trecuta n-a iscat nici cea mai mica suspiciune. Si nici acum, pentru mine. Si cum data trecuta m-am inselat ca n-am banuit-o, tura asta nu ma duce de nas!
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu are cum sa fie sigura, bre. Pentru ca nu is mafiot de tura asta.
Pentru ca scorpirescu ii mafiot tot timpul, asa-i Jo? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Corect. Implicit, si de data asta!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nebunie mare in jungla, fiecare arunca acuze spre celalalt in timp ce altii se scuza... Nimeni nu are incredere in nimeni...
Pana acum: Hipopotamul Angel acuza pe Jo Girafa Jo acuza pe Scorpi Zebra Loly inca se gandeste Maimutica Roxa voteaza Albi Veverita Scorpi voteaza Roxi Pinguinul ping ping voteaza Roxi |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
no.. io pe albi o las in pace momentan, m-am razgandit... continui sa o suspectez pe angel dar vad ca nimeni nu zice nimic in legatura cu ea... as vrea sa o astept pe roxi sa vad ce are de zis in apararea ei din moment ce momentan conduce la voturi, dar cred ca mai am de asteptat... ma mai gandesc putin... zebrele gandesc mai greu.. alb cu negruuuu.... negru cu aaalb??? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi e la somn deja, asteapta tu mult si bine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
stiu stiu... am zis doar ca as vrea.. nu ca se va si intampla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
jo ca vad ca esti prin zona.. in afara de scorpi... nu mai suspectezi pe nimeni? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 07:39 PM |
|